Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Rakott bundáskenyér recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
3-4 szelet kenyér
1 kis pohár tejföl
3 tojás
5-10 dkg sajt
néhány szelet sonka (bármilyen más felvágott,kolbász,virsli is jó)
1 kis fej vöröshagyma

bors
olaj

Elkészítés:
A hagymát apróra vágjuk, a felvágottat felcsíkozzuk, a sajtot lereszeljük. A tejfölt a tojással elkeverjük, a sajt felét beleforgatjuk, sózzuk, borsozzuk. Egy hőálló tálat kikenünk olajjal, majd a kenyérszeletek felét megmártjuk a tejfölös tojásban és a tál alját kirakjuk vele. Erre tesszük a sonkát, a hagyma felét és kevés sajtot.

A maradék kenyérszeleteket is megmártjuk a masszánkban, a tálban lévőre rétegezzük és ha maradt a tejfölös tojásból, azt mind ráöntjük a kenyérre. Megszórjuk a hagymával, sajttal és 180 fokra előmelegített sütőben megsütjük.


A receptet beküldte: turkkati


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rakott mézes » Gyors rakottas » Baconos rakott csirke » Vendégváró rakott tojás
» Sonkás rakott burgonya » Sajtkrémes bundáskenyér » Legfinomabb rakott krumpli » Az én rakott cukkinim
» Zellerrakottas sonkával » Rakott lapcsánka » Ananászos rakott csirke » Rakott patiszon
» Sajtos rakott » Bundáskenyér tuningolva » Sütőtökös rakott brokkoli » Rakott krumpli másként


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.