Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Lecsó Judit módra recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1 szál gyulai kolbász,
3 pár virsli,
20 dkg. apróra vágott bacon,
6-8 db közepes tv paprika,
4-5 paradicsom,
1 hegyes-erős paprika
1 kis gerezd fokhagyma,
1-2 gramm piros paprika (por),

Elkészítés:
a szalonnát puha, füstölt kolbászt vágd fel, és süsd egy picit, amíg ki nem jön a zsírja.
Utána tedd hozzá a virslit, és zsíron süsd át egy kicsit. (Ezt azért szoktam igy mert
a.) akkor nem fő szét maszlaggá később a virsli,
b.) a sült virslinek jellegzetesebb, finom íze van,
Ezt követően jöhet a vöröshagyma, amit üvegesre sütök majd a paprika+paradicsom+fokhagyma+ fűszerek - ízlés szerint egy kis, apróra vágott új krumpli. (Ez azért jópofa, mert az ember lánya nem tömi tele magát kenyérrel (lásd: szénhidrát :D), csak egy kis főtt keményítővel, ami mégsem hízlal annyira.


A receptet beküldte: csorieva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rakott csirke olasz módra » Rétes lusta asszony módra » Diós Csiga Andi módra » Zserbó zsiinaa módra
» Kókuszos kifli Ági módra » Tarhonyáslecsó virslivel » Currys csirke Maris modra » Sajtos csiga Ági módra
» Diós süti Atkins módra » Gyöngytyúk Capital- módra » Burgonya Pékné módra » Hátszín flamand módra
» Túró rudi Emyke módra » Csirkeleves gourmand módra » Máj portugál módra » Töltött káposzta Ági módra


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.