Tutireceptek.hu fejléc

Májas csirkerolád recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 fél csirkemell filé, 15 dkg csirkemáj, 5 dkg füstölt szalonna, 1 fej vöröshagyma, 1 ek. zsemlemorzsa, petrezselyem

Elkészítés:
A csirkemellet kiklopfoljuk, sózzuk, borsózzuk. A májat megtisztítjuk és felaprózzuk. A szalonnát és hagymát apró kockára vágjuk.

Egy serpenyőben a szalonnakockákat kisütjük, majd a hagymát megpároljuk benne. Hozzáadjuk a májat, összesütjük, végül a zsemlemorzsát hozzákeverjük. Hagyjuk kihűlni.

A kiklopfolt csirkemelleken eloszlatjuk a májas masszát, megszórjuk petrezselyemmel, feltekerjük. A szokásos módon bepanírozzuk, ha kell fogvájóval összetűzzük. Bő olajban kisütjük.


A receptet beküldte: dudubaba

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirkemájas metélt » Májas rántotta » Csirkemájas csirkeszárny » Almás csirkemájas serpenyő
» Májas rizottó » Csirkemájas pástétom » Csirkemájas tarisznya » Májas töltött zsemle
» Májas daragaluska » Májas burgonyarolád » Kenőmájas fűszeresen » Májas szósz
» Csirkemájas csirketokány » Csirkemájas » Libamájas szendvicskrém » A Lászlók csirkemájasa


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.