Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Májas csirkerolád recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 fél csirkemell filé, 15 dkg csirkemáj, 5 dkg füstölt szalonna, 1 fej vöröshagyma, 1 ek. zsemlemorzsa, petrezselyem

Elkészítés:
A csirkemellet kiklopfoljuk, sózzuk, borsózzuk. A májat megtisztítjuk és felaprózzuk. A szalonnát és hagymát apró kockára vágjuk.

Egy serpenyőben a szalonnakockákat kisütjük, majd a hagymát megpároljuk benne. Hozzáadjuk a májat, összesütjük, végül a zsemlemorzsát hozzákeverjük. Hagyjuk kihűlni.

A kiklopfolt csirkemelleken eloszlatjuk a májas masszát, megszórjuk petrezselyemmel, feltekerjük. A szokásos módon bepanírozzuk, ha kell fogvájóval összetűzzük. Bő olajban kisütjük.


A receptet beküldte: dudubaba

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kenőmájas fűszeresen » Májas csirkeleves » Töltött májas tojások » Májas nokedli
» Májas gombás pite » Sajtos májas csirkemell » Házi májas » Agglegény májas
» Rántott kenőmájas » Csirkemájas finomság » Csirkemájas tarisznya » Libamájas szendvicskrém
» A Lászlók csirkemájasa » Meleg, májas szendvics » Sertésmájas tál » Májas tócsni


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.