Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Májas szósz recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
2-3 alma,
2-3 fej vöröshagyma,
1 májkrém konzerv,
1 mokkáskanál olaj,
só,
őrölt bors.

Elkészítés:
Olajon megfuttatom a karikára vágott hagymát, hozzáadom a meghámozott, apró kockákra vágott almát, fedő alatt addig párolom, míg szétfő.
A májkrémet elkeverem fél deci vízzel, az almára öntöm.
Sóval, borssal ízesítem, s már kész is.
Szárazabb (főtt) húsokhoz szaftként adható, de pirítósra is kenhető.

Tanácsok:
Hidegen is nagyon finom!


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tonhalszószos tészta » Harcsa babérszószban » Májas kelbimbó tepsiben » Szilvaszósz
» Tojásos spárga vajszószban » Májas csirkerolád » Májas rizs » Tejszínes-gombás szósz
» Tejszínes gombaszószom » Csirkemájas tál » Csirkemájas tarja. » Paradicsomszószos tészta
» Fokhagymaszósz » Májas töltött zsemle » Csirkemájas szelet » Májas makarónikocka


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.