Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Májas húsgolyó recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1/2 kg darált seréshús
1/2 kg csirkemáj
20 dkg zsemlemorzsa
3 db tojás
olaj

bors
fokhagyma
majoránna

Elkészítés:
A csirkemájat megmossuk és apró kockára vágjuk és hozzákeverjük a darált húshoz a tojásokkal együtt.Sóval borssal ,tört fokhagymával és majorannával fűszerezzül,majd hozzáadunk annyi zsemlemorzsát, hogy formázható masszát kapjunk.Kis golyókat gömbölyítünk belőle,és zsemlemorzsába megforgatjuk.Bő forró olajban kisütjük,melegen vagy hidegen salátával tálaljuk.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirkemájas zöldborsós hús » Csirkemájas tál » Májas gríznokedli » Libamájas szendvicskrém
» Sertésmájas tál » Májas burgonyarolád » Májas metélt » Gombás-májas rakott karaj
» Almás csirkemájas serpenyő » Thai húsgolyók » Tojásos kenőmájas » Májas nokedli
» Kenőmájas fűszeresen » Sajtos májas csirkemell » Házi májas » Gyümölcsös - májas rizottó


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.