Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Tavaszi párolt csirkemell recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:

# kb. 30 dkg csirkemell
# 1 fej vöröshagyma
# 2 szál újhagyma
# egy marok snidling
# olaj vagy főzővaj
# só
# bors
# ételízesítő
# 2 dl víz

Elkészítés:
#


Elkészítés: A húst 4 szeletre vágom, borssal, ételízesítővel bedörzsölöm, a vajon mindkét oldalát megpirítom. Ha megpirult, rádobom a vékonyra szeletelt hagymákat, és ráöntöm a vizet. Nagyon kell figyelni, hogy a hagyma ne égjen le, ezért kell a víz. Amikor már a hús puha, kiveszem, a hagymákat addig benne hagyom, amíg a vizes vajas lé pont ellepi. Ezután a hagymás levet melegen turmixgépbe öntöm, és jól összeturmixolom, ha túl híg, a turmixgépbe 1-2 teáskanál lisztet szoktam beletenni. A kapott szószt ezután ráöntöm a húsra. Rizzsel vagy zöldsalátával nagyon finom.


A receptet beküldte: rohangya


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Lecsós csirkemell egytál » Tarka tavaszi túró » Friss tavaszi fűszerhab » Pongyolás csirkemell
» Rakott csirkemell baconnel » Tavaszi csirke körtével » Párolt mángold » Sajtos májas csirkemell
» Gombás-sonkás csirkemell » Karamellás-csirkemell » Borzas csirkemellfilé » Csirkemell vagdalt
» Csirkemell pehelybundában » Mustban párolt rostélyos » Brokkolis csirkemell II. » Édes csirkemell


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.