Tutireceptek.hu fejléc

Meggykrémleves habgaluskával recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
50dkg meggy, 2x 1o dkg cokor, 2 tojás fehérje,
6 dkg liszt, 5 dkg piritott szeletelt mandula
1 liter tej

Elkészítés:
A meggyet kimagozzuk, kicsi vízben feltesszük főzni,majd rátesszük a lisztet, cukrot,és meg turmixoljuk, majd ráöntjük a tejet és felforraljuk állandó keverés mellett.
Mikor kihült, 1 liter vizet felforralunk és a tojásfehérjéből a kemény habot készitünk a cukorral és bele szaggatjuk mindig keveset
/ugy mint a madártejnél/ szürőkanálra tesszük
és végül a krémlevesre tesszük üvegtálban
most a hütőbe tesszük párórára.Tálalásnál
rászorjuk a piritott mandulát.


A receptet beküldte: gevi1931

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Meggykrémleves U1 » Sörleves habgaluskával » Meggyleves habgaluskával » Almaleves habgaluskával
» Avokádóleves » Mindent bele zöldségeleves » Vörösboros eperleves » Hideg orosz tejfölleves
» Öszibarack leves hidegen » Almakrémleves » Finom fokhagymakrém leves » Hagymás húsgombócleves
» Csokis palacsinta. » Sütőtök krémleves Zoli mód » Frankfurti leves II. » Csicsókakrémleves baconnal


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.