Tutireceptek.hu fejléc

Mindig friss lángos recept

Kategória:
 Tésztafélék

Hozzávalók:
60 dkg liszt
4 dl kefir

3 dkg élesztő, melyet kevés langyos, cukros tejben kell felfuttatni
olaj a sütéshez

Elkészítés:
A hozzávalókat alaposan összekeverjük, dagasztjuk, hogy sima tésztát kapjunk. Ezután egy kiolajozott nejlonba tesszük. (A zacskót azért kell beolajozni, hogy ne ragadjon hozzá a tészta).
Hűtőbe tesszük, és 24 óráig hagyjuk állni. A lángost ezután bő, forró olajban kisütjük.

A hőtőben akár 1 hétig eláll, így a hét minden napján ehetünk friss lángost


A receptet beküldte: csorieva

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tartós lángos » Kefíres kelt lángos » Káposztás lángos » Update lángos
» Kenyérlángos » Teljes kiőrlésű lángos » Tavaszi frissítő (epres) » Az én lángosom
» Friss tavaszi fűszerhab » Almás-fahéjas frissítő » Frissítő mentás limonádé » Lusta lángos a hűtőből
» Kapros kenyérlángos » Egyszerű töltött lángos » Éjszakai lángos » Maratoni lángos


Minden jog fenntartva © 2023, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.