Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Mindig friss lángos recept

Kategória:
 Tésztafélék

Hozzávalók:
60 dkg liszt
4 dl kefir

3 dkg élesztő, melyet kevés langyos, cukros tejben kell felfuttatni
olaj a sütéshez

Elkészítés:
A hozzávalókat alaposan összekeverjük, dagasztjuk, hogy sima tésztát kapjunk. Ezután egy kiolajozott nejlonba tesszük. (A zacskót azért kell beolajozni, hogy ne ragadjon hozzá a tészta).
Hűtőbe tesszük, és 24 óráig hagyjuk állni. A lángost ezután bő, forró olajban kisütjük.

A hőtőben akár 1 hétig eláll, így a hét minden napján ehetünk friss lángost


A receptet beküldte: csorieva

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mindig sikerülő kuglóf » Egyszerű lángos » Isteni burgonyás lángos » Lángos kicsit másképp
» Tejfölös kapros lángos » Sajtos lángos » Az én lángosom » Baconnal töltött lángos
» Elzászi kenyérlángos » Paraszt lángos Erzsi módra » Éjszakai lángos » Legfinomabb friss saláta
» Langalló (Kenyér lángos) » Gyors lángos » Tejfölös lángos » Lángos paprikás krumpliból


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.