Tutireceptek.hu fejléc

Szezámos-zöldséges hal recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
Hozzávalók1 személynek:
2 szelet halfilé
salátahagyma kb. 1/5 része
1 kápia paprika
10 dkg zöldbab

bors
2 teáskanál mustár
szezámmag
(fél-1 dl víz)

Elkészítés:
A halat felkockázom, és margarinon előpárolom (kb. 5 perc). Majd hozzáadom a feldarabolt hagymát (nem túl apróra vágtam most), a kis cikkekre vágott kápia paprikát, a 3-4 cm-es zöldbabokat. Sóval, borssal, mustárral ízesítem. Puhára párolom az egészet. (Közben lehet egy kevés vizet önteni alá.)

Miután elkészült, szezámmagot szórok a tetejére.


A receptet beküldte: mese


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csukapörkölt. » Fóliában sült hal » Fokhagymás-fűszeres lazac » Tepsiben sült kárász
» Halas pite » Kecsege magyarosan » Tonhalas tésztasaláta » Tonhalas-fenyőmagos spagetti
» Kukoricas tonhal salata » Halászlé, ahogy én tanultam » Hal pikáns mártásban » Fűszeres lazac
» Hagymán sült kacsamáj » Herr Hering » Paprikás hal » Kapros halragu


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.