Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Szezámos-zöldséges hal recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
Hozzávalók1 személynek:
2 szelet halfilé
salátahagyma kb. 1/5 része
1 kápia paprika
10 dkg zöldbab

bors
2 teáskanál mustár
szezámmag
(fél-1 dl víz)

Elkészítés:
A halat felkockázom, és margarinon előpárolom (kb. 5 perc). Majd hozzáadom a feldarabolt hagymát (nem túl apróra vágtam most), a kis cikkekre vágott kápia paprikát, a 3-4 cm-es zöldbabokat. Sóval, borssal, mustárral ízesítem. Puhára párolom az egészet. (Közben lehet egy kevés vizet önteni alá.)

Miután elkészült, szezámmagot szórok a tetejére.


A receptet beküldte: mese


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Göngyölt hering » Zöldséges hal » Káposztás harcsa » Halas saláta
» Lazac céklakörettel » Mustáros hal 90naposra » Szardíniás rizssaláta » Fenyőmagos lazacfilé
» Fokhagymás süllő » Szezámmagos halfilé » Polip borraguban » Fóliában sült lazac
» Töltött hal » Rakott brokkolis hal » Tengeri halfilé rizzsel » Süllő betyárosan


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.