Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Mustáros-Erős Pistás hús recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
Sertéskaraj
3-4 ek. mustár
1 ek. Erős Pista

Elkészítés:
A húst kb.: 1 cm vastagságúra szeletelem, egy kicsit kikloffolom.
A mustárt és az erős paprikát összekeverem.
Majd a húst belemártogatom a pácba.
Egy tálba teszem a hús szeleteket és öntök rá olajat.
Éjszakára hűtőbe teszem, másnap kevés olajban kisütöm.

Tanácsok:
Én házi Erős Pistával készítettem, nagyon finom lett.
A húst nem sózom be, mert az erőspaprika sós, túl sós lenne a hús. (mi nem szeretjük a sós kaját.)

Egyszerű és finom!


A receptet beküldte: Manóci12

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Erős Pistás sajtos rúd » Furcsa csirke. » Fűszeres csirkemáj » Zsályás főtt karaj
» Citromos, gombás csirke » Sertésszűz sütőzacskóban » Sajtos kotlett » Gombás csirke másképpen
» Borjújava dubarry-módra » Gyors pipiszárny mikróban » Gombás borjúnyelv » Sonkával töltött burgonya.
» Citromos csirke más módon » Polip olívaolajban sütve » Fatányéros » Olívás bagett


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.