Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Tejfölös mustáros pecsenye recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 szelet setéstarja
4 dl tejföl
2 evőkanál mustár
1 kiskanál olaj


Elkészítés:
A hússzeleteket kiverjük sózzuk és fél órán át állni hagyjuk.A tejfölt a mustárral simára keverjük és a hússzeleteket egyenként belemártjuk,majd egy kiolajozott tűzálló tálra egymás mellé fektetjük.A maradék mustáros tejfölt a tetejére simítjuk.Forró sütőben fedő nélkül addig sütjük míg a hús az ízes tejfölt teljesen magába nem szívja és szép piros nem lesz.
Párolt zöldséggel vagy burgonyapürével tálaljuk.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rakott tejfölös » Boros libapecsenye » Tejszínes-sajtos pecsenye » Mustáros krinolinsaláta
» Mustáros-szezámos pogácsa » Mézes-mustáros pulykamell » Tejfölös tészta gazdagon » Sajtos mustáros csirke
» Tejfölös-kapros gombaleves » Gyors tejfölös csudabogár » Tejfölös aprópecsenye » Chilis gombás pecsenye
» Tejfölös karfiol leves » Mustáros csirkeszárnyak » Tejfölös-gombás húsfalatok » Kímélő vasi pecsenye


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.