Tutireceptek.hu fejléc

Tejfölös mustáros pecsenye recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 szelet setéstarja
4 dl tejföl
2 evőkanál mustár
1 kiskanál olaj


Elkészítés:
A hússzeleteket kiverjük sózzuk és fél órán át állni hagyjuk.A tejfölt a mustárral simára keverjük és a hússzeleteket egyenként belemártjuk,majd egy kiolajozott tűzálló tálra egymás mellé fektetjük.A maradék mustáros tejfölt a tetejére simítjuk.Forró sütőben fedő nélkül addig sütjük míg a hús az ízes tejfölt teljesen magába nem szívja és szép piros nem lesz.
Párolt zöldséggel vagy burgonyapürével tálaljuk.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejfölös csoda » Harcsa pecsenye » Tejfölös- sajtos rudak. » Tejfölös karaj
» Tejfölös márványsajt » Mustáros tonhal » Bajor szűzpecsenye » Tejfölös (sós) kifli
» Tejfölös ponty » Fokhagymás tejfölös tészta » Tejfölös paradicsomsaláta » Tejfölös Gyümölcssaláta.
» Tejfölös csirke másképp » Pudingos-tejfölös kalács » Tejfölös toros hús » Mustáros kacsamáj


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.