Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Tejfölös mustáros pecsenye recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 szelet setéstarja
4 dl tejföl
2 evőkanál mustár
1 kiskanál olaj


Elkészítés:
A hússzeleteket kiverjük sózzuk és fél órán át állni hagyjuk.A tejfölt a mustárral simára keverjük és a hússzeleteket egyenként belemártjuk,majd egy kiolajozott tűzálló tálra egymás mellé fektetjük.A maradék mustáros tejfölt a tetejére simítjuk.Forró sütőben fedő nélkül addig sütjük míg a hús az ízes tejfölt teljesen magába nem szívja és szép piros nem lesz.
Párolt zöldséggel vagy burgonyapürével tálaljuk.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejfölös rétes » Vasipecsenye » Mustáros tonhal » Tejfölös toros hús
» Juhtúrós-tejfölös burgonya » Tejfölös-gombás ponty » Mustáros sertéscomb » Szarvasszelet tejfölösen
» Tejfölös rakott tészta » Mustáros csirkeszárnyak » Gyöngytyúkpecsenye » Tejfölös kráter
» Tejfölös bableves » Mustáros tarjaszeletek » Tejfölös aprópecsenye » Balatoni mustos pecsenye


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.