Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Borsós natúrszelet recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
50 dkg sertéskaraj,
20 dkg mirelit zöldborsó,
5 dkg vaj,
1 dl tejszín,
só,
bors,
2 gerezd fokhagyma,
1 t. v. paprika,
1 kisebb fej vöröshagyma,

Elkészítés:
A sertéskarajt vágjuk fel szeletekre, amelyeknek serpenyőben pirítsuk meg mindkét oldalát.
Tegyük egy lábasba, öntsük rá a sütés közben kiolvadt zsír felét, és dobjuk hozzá a négybe vágott hagymát.
Ízesítsük sóval és borssal.
Öntsünk alá annyi vizet, hogy épp ellepje.
Kezdjük el párolni.
Mikor felforrt, adjuk hozzá a mirelit borsót és fedjük le.
Pároljuk körülbelül egy órát, közepes de inkább alacsony lángon.
Öt perccel a vége előtt adjuk hozzá a vajat és a tejszínt.
Néha keverjünk rajta egyet óvatosan, hogy ne törjük össze a húst.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldborsós szűzérmék » Borsós egytál » Borsos sajtos csirkemell » Borsos csirke
» Borsós husi » Cukorborsós metélt » Zöldborsós-mandulás rizs » Zöldborsós-rizses borjú
» Hagymás-borsos tokány » Borsostokány » Zöldborsós szűzpecsenye » Juhtúrós-borsós hús
» Borsos tokány marhahússal » Borsós laskagomba pörkölt » Gombás-zöldborsós spagetti » Zöldborsós vadkacsaragu


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.