Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Omlett puffancsok recept

Kategória:
 Tojásételek
 Zöldséges ételek
 Vegetáriánus ételek

Hozzávalók:
1 fej hagyma
3-4 gerezd fokhagyma
3 cs petrezselyem
só, bors, pirospaprika, csipet fahéj, szerecsendió, késhegynyi szódabikarbóna,
10 db tojás
olaj a sütéshez

Elkészítés:
A hozzávalókat apróra vágjuk, hozzákeverjük a felvert tojáshoz. Kicsit állni hagyjuk.
Forósitjuk az olajat 4 részes omlettsütőben, és két oldalán sütjük.

Tanácsok:
Forró legyen az olaj, hogy ne szívja magába, szürőn még lecsepeg a felesleg.
Nagyon jó fokhagymás joghutros uborkasalátával, és pitában. Egyéb vegyes zöldsalátával kitünő.
Szíriában tanultam. Tojásallergiám nem jött ki tőle, talán a zöldségek közömbösítő hatása miatt.

Elkészítési idő: 40 perc

A receptet beküldte: omjazmin


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Bakonyi omlett » Sonkás-gombás omlett » Vargányás omlett » Burgonyás-kolbászos omlett
» Omlett Justy módra » Zöldséges kenyérpuffancsok » Zabos omlett » Zöldbab omlett
» Cukkinis omlett » Burgonya omlett » Póréhagymás omlett » Karfiol-omlett
» Gesztenyés omlett » Zöldséges omlett » Aszalt szilvás puffancsok » Tavaszi omlett


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.