Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Gombás, sonkás omlett recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
30 dkg csiperkegomba (Champignon),
5 dkg főtt sonka,
5 dkg Camembert sajt,
5 dkg vaj vagy margarin,
4 db tojás,
2 evőkanál tej,
só, őrölt fehér bors ízlés szerint.

Elkészítés:
A gomba héját lehúzzuk, megmossuk, vékony szeletekre vágjuk, a sonkát kisebb darabokra tépkedjük.
A Camembert sajtot szeletkékre osztjuk.
A gombát kevés vajon megpirítjuk.
A tojást tejjel, sóval felverjük.
Forró zsiradékon megsütjük.
A tölteléket ráhalmozzuk.
Rövid ideig átforrósítjuk, a tányérra csúsztatjuk, összehajtjuk.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sonkás csirke » Sonkás kelbimbó » Almás omlett » Gombász-tészta
» Sajtos-sonkás macskafej » Gombás pite (90 naposhoz) » Gombás sertésragu » Hamis sonkás rakott tészta
» Sonkás bulgur » Cukkinis-gombás tészta » Húsos, gombás fasirt » Csirkés -Gombás batyu
» Sonkás pogácsa » Gombás rakott kifli » Rókagombás omlett » Sonkás rakott tészta


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.