Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Gombás, sonkás omlett recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
30 dkg csiperkegomba (Champignon),
5 dkg főtt sonka,
5 dkg Camembert sajt,
5 dkg vaj vagy margarin,
4 db tojás,
2 evőkanál tej,
só, őrölt fehér bors ízlés szerint.

Elkészítés:
A gomba héját lehúzzuk, megmossuk, vékony szeletekre vágjuk, a sonkát kisebb darabokra tépkedjük.
A Camembert sajtot szeletkékre osztjuk.
A gombát kevés vajon megpirítjuk.
A tojást tejjel, sóval felverjük.
Forró zsiradékon megsütjük.
A tölteléket ráhalmozzuk.
Rövid ideig átforrósítjuk, a tányérra csúsztatjuk, összehajtjuk.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sonkás-gombócos leves » Burgonyaomlett » Sonkáskocka » Gombás-tejfölös pulykamell
» Lengyel gombasaláta » Gombás szarvas-steak » Gyors sonkás makaróni » Sonkás kelt kalács
» Gombás tojáskrém » Gombás-tejszínes penne » Sonkás-turó felfujt » Gombás táskák
» Sonkás-medvehagymás tészta » Narancsos, gombás kacsa » Kifordított gombás hús » Hagymás-gombás csirkemáj


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.