Tutireceptek.hu fejléc

Gombás, sonkás omlett recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
30 dkg csiperkegomba (Champignon),
5 dkg főtt sonka,
5 dkg Camembert sajt,
5 dkg vaj vagy margarin,
4 db tojás,
2 evőkanál tej,
só, őrölt fehér bors ízlés szerint.

Elkészítés:
A gomba héját lehúzzuk, megmossuk, vékony szeletekre vágjuk, a sonkát kisebb darabokra tépkedjük.
A Camembert sajtot szeletkékre osztjuk.
A gombát kevés vajon megpirítjuk.
A tojást tejjel, sóval felverjük.
Forró zsiradékon megsütjük.
A tölteléket ráhalmozzuk.
Rövid ideig átforrósítjuk, a tányérra csúsztatjuk, összehajtjuk.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás csirke 2 » Gombás burgonyarolád » Gombás csirketekercs » Leveles-sonkás finomság
» Gombás korhelyleves » Gombás-sajtos lecsó » Sonkás sajtos karfiol » Gombás savanyu tokány
» Gombás hal palacsintaágyon » Zöldséges-gombás töltelék » Sonkás alagút » Csirkés-gombás kavarodás
» Isteni sajtos omlett » Gombás tarjaszeletek » Gombás bab » Citromos sonkás tészta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.