Tutireceptek.hu fejléc

Gombás, sonkás omlett recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
30 dkg csiperkegomba (Champignon),
5 dkg főtt sonka,
5 dkg Camembert sajt,
5 dkg vaj vagy margarin,
4 db tojás,
2 evőkanál tej,
só, őrölt fehér bors ízlés szerint.

Elkészítés:
A gomba héját lehúzzuk, megmossuk, vékony szeletekre vágjuk, a sonkát kisebb darabokra tépkedjük.
A Camembert sajtot szeletkékre osztjuk.
A gombát kevés vajon megpirítjuk.
A tojást tejjel, sóval felverjük.
Forró zsiradékon megsütjük.
A tölteléket ráhalmozzuk.
Rövid ideig átforrósítjuk, a tányérra csúsztatjuk, összehajtjuk.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás csirkecomb » Gombás csirkemell 2 főre » Gombás knédli » Sült hal gombás mártásban
» Gombás rakott kifli » Rakott gombás omlett » Sonkás-gombás batyu » Szőlős-gombás saláta
» Sonkás-krémsajtos kiflik » Hideg sonkás sajttekercs » Sonkás-medvehagymás tészta » Sajtkrémes sonkás tészta
» Hagymás-gombás csirkemáj » Zöldséges-gombás töltelék » Gombás tekercs » Sonkás-sajtos muffin


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.