Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Bolognai leves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
3 db húsleveskocka,3 dkg vaj,3 dkg liszt,10 dkg spagetti,1 dl tejföl,2 dl tejszín,2 db tojássárgája,12 dkg Pannónia sajt,őrölt fehér bors, só

Elkészítés:
A húsleveskockákat 1 l vízben felforraljuk. A vajból és a lisztből világos rántást készítünk és a levest berántjuk. Sóval, őrölt fehér borssal ízesítjük. A spagettit sós vízben kifőzzük, leszűrjük és a levesbe keverjük. Hozzáadjuk a tejfölt és 2-3 percig forral-juk, majd levesszük a tűzről. A tejszínt a tojássárgájával simára keverjük és állandó keverés mellett, vékony sugárban a levesbe öntjük. Ezután a levest már nem szabad forralni. Azonnal tányérokba szedjük és gazdagon meghintjük reszelt Pannónia sajttal.


A receptet beküldte: moncsicsi83

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Bolgár ünnepi leves » Ázsiai leves rizstésztával » Boros körteleves » Tárkonyos halleves
» Bolognai szószos spagetti » Spárgakérmleves » Lencseleves csipetkével » Görcs leves
» Aszaltszilva-krémleves » Tejszínes cukkinileves » Palócleves Gundel módra » Tejleves
» Vöröslencse leves. » Túrós uborkaleves » Hideg krumplileves » Spanyol leves


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.