Tutireceptek.hu fejléc

Őszibarackos karaj tepsiben sütve recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
zzávalók:
10 szelet csont nélküli karaj

őrölt fehérbors
szerecsendió
liszt
olaj
2 doboz őszibarack konzerv
A krumplipüréhez:
burgonya
tejföl
vaj

Elkészítés:
A hússzeleteket besózom, belisztezem, mindkét oldalát forró olajban fehérre sütöm, majd a tűzálló tálba teszem. Meghintem borssal és szerecsendióval (egyénileg, ki milyen
mennyiséget szeret, mert karakteres az íze). Minden hússzelet tetejére ráteszek fél őszibarackot felszeletelve.

A barack levét és a megmaradt olajat, amiben sütöttem a húst, ráöntöm. Közepesen forró sütőben szép pirosra sütöm.

Burgonyapürét adok hozzá, amit vajjal és kevés tejföllel keverek ki.

Savanyúság helyett a másik doboz őszibarackot darabolom össze.

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: Mildi66


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zsebeskaraj » Őszibarackos kocka » Sertéskaraj hagymaszósszal » Rakott csirke sütve
» Karaj Dávid király módra » Zöldborsós karajszeletek » Sajtos sertéskaraj Update1 » Oldalra rakott karaj
» Rakott karaj burgonyával » Őszibarackos joghurttorta » Karfiol fóliába sütve » Karaj sonkaraguval
» Karajbatyu » Almás palacsinta tepsiben » Mustáros karajpecsenye » Karajba zárt csülök


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.