Weboldalunk egyes szolgáltatásainak és funkcióinak eléréséhez cookie-k használata szükséges. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Páclé öreg vadhúshoz recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
8 dl 10%-os ecet, 1,5 l víz, 1-1 kisebb sárgarépa és petrezselyemgyökér, 1 nagy fej vöröshagyma, 4 gerezd fokhagyma, 1 kisebb zellergumó, 2 babérlevél, 10 szem fekete bors, 1 evõkanál só

Elkészítés:
A megtisztított zöldséget és a vöröshagymát karikákra vágom, a fokhagymát összezúzom, majd az ecetes vízbe teszem. Hozzáadom a fûszereket, felforralom és percig fõzöm. Ha a páclé kihûlt, a vadhúst beleteszem, és a recept szerint néhány napig bennehagyom.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: elvira1

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pacolthus » Grillezett steak » Magyaros körömpörkölt » Borivók Pecsenyéje
» Gombás csomagok » Jemeni birkasült » Az egész család kedvence » Sörben sült csirkecombok
» Édes - savanyú sertéssült » Izes karaj » Gombás-Husos Fasirt » Vajban sült csirke citrommal
» Sült rizseshús » Szalonnás pulykatekercs » Tejfölös pikáns csirkecomb » Sajtoska


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.