Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Páclé öreg vadhúshoz recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
8 dl 10%-os ecet, 1,5 l víz, 1-1 kisebb sárgarépa és petrezselyemgyökér, 1 nagy fej vöröshagyma, 4 gerezd fokhagyma, 1 kisebb zellergumó, 2 babérlevél, 10 szem fekete bors, 1 evõkanál só

Elkészítés:
A megtisztított zöldséget és a vöröshagymát karikákra vágom, a fokhagymát összezúzom, majd az ecetes vízbe teszem. Hozzáadom a fûszereket, felforralom és percig fõzöm. Ha a páclé kihûlt, a vadhúst beleteszem, és a recept szerint néhány napig bennehagyom.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: elvira1

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Curry csirke » Balatoni töltött sertésszelet » Tejszínes pulyka » Csirkemelles húspogácsa
» Olgi szelet » Pikáns marhaszelet » Cigányvajda kedvence » Mazsolás töltött pulykamell
» Göngyölt husi Zoli módra » Grillcsirke olaszosan » Szilvás tekert hús » Birkafasírt (8 személyre)
» Csongrádi tepsis csirke » Sajtos hústekercs » Tűzdelt Csirkemell » Borsos tokány


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.