Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Pikáns, párolt pulykaragu recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
40 dkg pulykahús,
2 kis fej vöröshagyma,
2 gerezd fokhagyma,
fél csokor petrezselyemzöld,
szárított kakukkfű,
1.5 dl száraz fehérbor,
1 ek. fehérborecet,
só,
bors,
olívaolaj,
kevés liszt.

Elkészítés:
A húst kockákra vágjuk, sóval, borssal fűszerezzük, kevés lisztben megforgatjuk. A hagymát és a fokhagymát megpucoljuk, finomra vágjuk. A petrezselyemzöldet jól megmossuk, lecsepegtetjük és finomra vágjuk.Kevés olívaolajat forrósítunk, aranybarnára sütjük benne a húst. Hozzáadjuk a hagymákat, rövid ideig pirítjuk. Felöntjük a borral, és hozzáadjuk az ecetet, a kakukkfüvet és a petrezselymet. Sóval, borssal ízesítjük. Lefedve, lassú tűznél puhára pároljuk a húst. A ragut párolt rizzsel kínáljuk.


A receptet beküldte: tinendo


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pikáns csirkemáj pástétom » Pikáns metélt palacsinta » Pikáns raguleves » Párolt felsőcomb filé
» Párolt kelbimbó » Pikáns zellerleves » Pikáns leves pulykamellből » Zelleres párolt pulykamell
» Pikáns kosárkák » Párolt vörös káposzta » Pikáns dinnyekockák » Párolt paraj foghagymásan.
» Pároltkáposzta máskép » Pikáns halfilé » Pikáns gesztenyetorta » Vese pikáns mártás


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.