Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Pácolt jércemell recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
2 db jércemellfilé,
1,5 dl joghurt,
2 evőkanl olívaolaj,
1 evőkanál víz,
2 gerezd fokhagyma,
só,
bors,
ízlés szerint zöldfűszerek.

Elkészítés:
A fokhagymagerezdeket megtisztítjuk, apróra vágjuk és az olajjal, a vízzel, a borssal, a sóval és a zöldfűszerekkel együtt a joghurthoz keverjük.
A jércemellfiléket egy éjszakára beletesszük ebbe a pácba.
Sütés előtt a húsról könnyedén lekaparjuk a pácot (de nem mossuk le!).
A szokásos módon megsütjük a jércemelleket.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tojásban pácolt csirkemell » Pácolt pulykamell » Pácolt camembert » Fűszeres pácolt oldalas
» Pácolt hús rizses körettel » Pácolt hús » Pácolt hús Vicky módra » Pácolt fokhagyma
» Pácolt oldalas » Zöldcitromban pácolt lazac » Jércemell -koktélsaláta » Csípős pácolt csirkeszárny
» Pácolt zsebes karaj » Mézben pácolt marhasült » Pikánsan pácolt csirkecomb » Pácolt marhanyelv körettel


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.