Tutireceptek.hu fejléc

Pácolt jércemell recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
2 db jércemellfilé,
1,5 dl joghurt,
2 evőkanl olívaolaj,
1 evőkanál víz,
2 gerezd fokhagyma,
só,
bors,
ízlés szerint zöldfűszerek.

Elkészítés:
A fokhagymagerezdeket megtisztítjuk, apróra vágjuk és az olajjal, a vízzel, a borssal, a sóval és a zöldfűszerekkel együtt a joghurthoz keverjük.
A jércemellfiléket egy éjszakára beletesszük ebbe a pácba.
Sütés előtt a húsról könnyedén lekaparjuk a pácot (de nem mossuk le!).
A szokásos módon megsütjük a jércemelleket.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pácolt camembert » Zöldcitromban pácolt lazac » Pácolt fokhagyma » Csípős pácolt csirkeszárny
» Mézben pácolt marhasült » Pácolt marhanyelv körettel » Pacolthus » Banánnal töltött jércemell
» Pácolt kelbimbó » Pácolt zsebes karaj » Pácolt pulykamell » Pácolt hús Vicky módra
» Fokhagymás pácolt hús » Pikánsan pácolt csirkecomb » Tojásban pácolt csirkemell » Pácolt hús


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.