Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Padlizsánkrém majonézzel recept

Kategória:
 Vegetáriánus ételek

Hozzávalók:
2 nagyobb padlizsán
fél fej lilahagyma
4 gerezd fokhagyma
3 bő evőkanál majonéz

bors

Elkészítés:
A padlizsánokat egészben megsütöttem, majd lehántottam a héjukat. Amikor kissé kihűltek, akkor feldaraboltam őket, és turmixgépbe tettem. A hagymát felkockáztam, a fokhagymát szétzúztam, és az egészet összeturmixoltam. Aztán ízlés szerint sóztam, borsoztam. Mikor pedig egészen kihűlt, akkor hozzákevertem a majonézt is.

Tanácsok:
1 napig kell hagyni érni, akkor sokkal finomabb lesz :)

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: key :)


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Padlizsánkrém: » Eredeti padlizsánkrém » Padlizsánkrém másként » Arab padlizsánkrém
» Padlizsánkrém juhsajttal » Joghurtos padlizsánkrém » Káposztasaláta majonézzel » Padlizsánkrém piritóssal
» Padlizsánkrémem » Kátya féle Padlizsánkrém » Diétás padlizsánkrém » Finom padlizsánkrém
» Gombasaláta majonézzel » Meleg Padlizsánkrém » Hagyományos padlizsánkrém » Erdélyi padlizsánkrém


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.