Tutireceptek.hu fejléc

Paraj lepény recept

Kategória:
 Köretek

Hozzávalók:
50 dkg paraj
6 dkg liszt
2 dl tej
2 tojás
só bors
olaj a sütéshez

Elkészítés:
A megfőtt parajt turmixoljuk. A lisztet tejjel péppé főzzük, amikor kihűlt,hozzá keverjük a tojássárgáját, sót, borsot és a tojás felvert habját.

Ha van tükörtojássütönk abba sütjük, vagy kanalanként forró olajban kisütjük lepényenként,mind két oldalát.

Bár mihez tálalhatjuk.


A receptet beküldte: gevi1931

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sonkás brokkolilepény » Lecsós tojáslepény » Almás lepény » Gyümölcslepény
» Sajtlepény másként » Tejfölös cukkini lepény » Ribizlis-túrós lepény » Vaníliás lepény!
» Káposztás lepény Ági módra » Színes zöldséglepény » Parajos palacsinta » Krémes lepény
» Lepényhal görög salátaval » Szedres lepény (20 db) » Rákóczi túrós lepény » Mandulás-Almás Lepény


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.