Tutireceptek.hu fejléc

Paraj lepény recept

Kategória:
 Köretek

Hozzávalók:
50 dkg paraj
6 dkg liszt
2 dl tej
2 tojás
só bors
olaj a sütéshez

Elkészítés:
A megfőtt parajt turmixoljuk. A lisztet tejjel péppé főzzük, amikor kihűlt,hozzá keverjük a tojássárgáját, sót, borsot és a tojás felvert habját.

Ha van tükörtojássütönk abba sütjük, vagy kanalanként forró olajban kisütjük lepényenként,mind két oldalát.

Bár mihez tálalhatjuk.


A receptet beküldte: gevi1931

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Nádasdi diós lepény » Gombás cukkini lepény » Húsos lepény » Kukoricás burgonyalepény
» Gyümölcsös túrós lepény » Szilvás lepény (update 2) » Áfonyás lepény » Orosz almás lepény
» Franciska almás lepénye » Zabpelyhes szilváslepény » Diós-szilvás lepény » Lekváros lepény
» Burgonyalepény » Burgonyás lepény » Gombás Rizslepény » Káposztás lepénykék


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.