Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Pikáns pulykaragu recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
600 g pulykamedalion,
1 db vöröshagyma,
2 gerezd fokhagyma,
petrezselyem zöld, kakukkfű,
1 dl száraz fehérbor,
fehérborecet, só, bors,
0,8dlcitromos,olívaolaj,liszt.

Elkészítés:
A pulykamedaliont leöblítjük, lecsepegtetjük, kockákra vágjuk, sóval, borssal fűszerezzük, liszttel megszórjuk. A hagymát, fokhagymát megtisztítjuk, finomra vágjuk. A petrezselyem zöldet megmossuk, szárazra rázzuk és apróra vágjuk. Ízesített olíva olajat forrósítunk, fehéredésig sütjük benne a húst, hozzáadjuk a hagymákat, rövid ideig pirítjuk, felöntjük a borral, ízesítjük az ecettel, a kakukkfűvel, sóval, borssal. Lefedve, lassú tűznél puhára pároljuk. A főzés végén hozzáadjuk a petrezselyem zöldet. Rizs körettel tálaljuk.


A receptet beküldte: Polli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Alföldi pulykaraguleves » Pikáns zellersaláta » Pikáns pórés lepény » Pikáns csirkefalatkák
» Pikáns francia hagymaleves » Pikáns halleves » Pikáns narancsital » Pikáns sajtleves
» Pikáns sonkatekercs » Pikáns rizses lencse » Vese pikáns mártás » Pikáns pacalleves
» Pikáns sült bab » Gyors pulykaragu » Pikáns tojáskrém (update) » Pikáns zellerleves


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.