Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Pizzás kalács recept

Kategória:
 Pizzák

Hozzávalók:
1/2 kg liszt
2 dg éleszto
mokkáskanál só
1dcl olaj
2 kanál tejfol
langyos víz szugseg szerint
2kinyomos sajt
1fej voroshagyma
kecsap
25dkg szalámi

Elkészítés:
A kelt tésztat bedagasztjuk .amig megkel elkészitjuk a tolteléket:aprora vagott hagymát elkeverjuk az aprora kockázott szalámival,majd asajttal és annyi kecsappal hogy kenheto masszat kapjunk.ízlés szerit fuszerezhetjuk.
A megkelt tesztát kétfelé osztjuk,kinyújtjuk és a fele masszát bekenjuk.Még kecsappal megkenjuk,mielott feltekerjuk mint a kalácsot (igyekezzuk jo szorosra)majd 2cm szélesre felszeleteljuk,és így rakjuk a tepsire,gyonyoru,látványosra megsul,olyan lesz mint a rózsa,és nagyon finom.

Tanácsok:
Ne féljetek nekiállni mert nagyon gyorsan elkészul!
Jó étvágyat hozzá!


A receptet beküldte: kunikunda


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Adventi kalács » Méteres fincsi kalács » Solymosi kalács » MUFFIN-maradék kalácsból
» Mézeskalács - a' la Hugi » Kalács és briós » Banános kalács » Kalács
» Kakaós kelt kalács » Pizzás muffin egyszerűen » Pizzás rúd » Mézeskalács, puha és finom
» Diétás kalács » Sonkás kalács :-) » Isteni pizzás rúd » Csirkemell pizzasütő módra


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.