Tutireceptek.hu fejléc

Póréhagyma mártás recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
1 nagyobb póréhagyma karikákra vágva
vaj
1 dl tejszín
1 tömlős natúr sajt
1/2 csokor petrezselyemzöld finomra aprítva

bors

Elkészítés:
A felkarikázott póréhagymát vajon megfuttatjuk, sózzuk-borsozzuk. Pár perc párolás után beleszórjuk a petrezselymet, majd a sajttal és tejszínnel 5 percig forraljuk. Húsok, halak mellé vagy mártogatósnak kiváló. Jó étvágyat.

Tanácsok:
90 napozók fehérje napon fogyaszthatják!

Elkészítési idő: 15 perc

A receptet beküldte: nyuszika79


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtos-diós mártás » Póréhagymás csirkemell » Póréhagymás szalonnás pite » Kacsamáj roueni mártáson
» Fokhagymamártás 2 » Uborkamártás » Tojás mártás » Fokhagymamártás
» Erdélyi tormamártás » Napraforgós csalánmártás » Csirkemell tejmártásban » Nyúlgerinc borókamártással
» Csalánmártás » Sajtmártásos husi » Mézes salátamártás » Tartármártás


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.