Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Póréhagymás omlett recept

Kategória:
 Tojásételek

Hozzávalók:
3 személyre:

3 db póréhagyma
3 evőkanál tejföl
8 tojás
5 dkg vaj
ízlés szerint: só, bors, sonka és sajt

Elkészítés:
A tojások sárgáját a tejföllel, sóval, borssal felverjük, majd hozzáadjuk a kemény habbá vert tojás fehérjét.
A megtisztított póréhagymát 3-4 cm-es darabokra vágjuk és vajon sóval, borssal, kevés vízzel puhára pároljuk, majd zsírjára sütjük és melegen tartjuk.
Majd a tojásmasszából kevés olajon nagyon lassú tűzön omlettet sütünk, de nem fordítjuk meg, hanem amikor majdnem teljesen átsült, megtöltjük a póréval,sonkával, sajttal félbehajtjuk és forró tálra csúsztatva adjuk az asztalra.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Omlett puffancsok » Krumplis, hagymás omlett » Tavaszi omlett » Póréhagymás-gombás ragu
» Zöldbab omlett » Rakott gombás omlett » Almaomlett » Tarkabarka omlett
» Tésztás omlett » Almás omlett » Rókagombás omlett » Csípős omlett olivával
» Sült hús gombás omlettel » Omlett 2 főre » Póréhagymás csirkemell » Burgonyás-kolbászos omlett


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.