Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Rókagombás omlett recept

Kategória:
 Tojásételek

Hozzávalók:
4 db tojás
15 dkg rókagomba
0.5 csokor petrezselyem
1 ek vaj
2 ek olívaolaj
1 tk borsikafű
1 csipet szerecsendió
2 gerezd fokhagyma
1 csipet só
3 dkg parmezán sajt
0.5 dl tej

Elkészítés:
A gombát és a fokhagymát megtisztítjuk, feldaraboljuk.
Egy serpenyőben, vaj és olívaolaj keverékén megdinszteljük őket, majd nagy lángon pirítjuk.
Ha megsült áttesszük egy másik edénybe.
Habverővel elkeverjük a tojásokat, tejet, a petrezselyem felét, sót, borsikafüvet és szecsendiót.
A tojásos keveréket lassú tűzön serpenyőben megsütjük. Az egyik felére ráöntjük a gomba felét, majd félbehajtjuk az omlettet. Egy darabig még kis lángon sütjük.
Ha elkészült, megszórjuk a maradék gombával, petrezselyemmel, és parmezánnal.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtos omlett » Gesztenyés omlett » Burgonyás-kolbászos omlett » Színes omlett
» Rókagombás rizses hús » Tarkabarka omlett » Isteni sajtos omlett » Almaomlett
» Zöldbab omlett » Fokhagymás-paprikás omlett » Tésztás omlett » Póréhagymás omlett
» Zabos omlett » Sonkás-gombás omlett » Tavaszi omlett » Vargányás omlett


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.