Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Rókagombás omlett recept

Kategória:
 Tojásételek

Hozzávalók:
4 db tojás
15 dkg rókagomba
0.5 csokor petrezselyem
1 ek vaj
2 ek olívaolaj
1 tk borsikafű
1 csipet szerecsendió
2 gerezd fokhagyma
1 csipet só
3 dkg parmezán sajt
0.5 dl tej

Elkészítés:
A gombát és a fokhagymát megtisztítjuk, feldaraboljuk.
Egy serpenyőben, vaj és olívaolaj keverékén megdinszteljük őket, majd nagy lángon pirítjuk.
Ha megsült áttesszük egy másik edénybe.
Habverővel elkeverjük a tojásokat, tejet, a petrezselyem felét, sót, borsikafüvet és szecsendiót.
A tojásos keveréket lassú tűzön serpenyőben megsütjük. Az egyik felére ráöntjük a gomba felét, majd félbehajtjuk az omlettet. Egy darabig még kis lángon sütjük.
Ha elkészült, megszórjuk a maradék gombával, petrezselyemmel, és parmezánnal.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sült hús gombás omlettel » Rókagombás cukkini » Cukkinis omlett » Túrós omlett
» Csípős omlett olivával » Isteni sajtos omlett » Színes omlett » Burgonya omlett
» Fokhagymás-paprikás omlett » Rókagombás őzpörkölt » Omlett puffancsok » Póréhagymás omlett
» Omlett Justy módra » Bakonyi omlett » Zödséges-tonhalas omlett » Sajtos omlett


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.