Tutireceptek.hu fejléc

Rókagombás omlett recept

Kategória:
 Tojásételek

Hozzávalók:
4 db tojás
15 dkg rókagomba
0.5 csokor petrezselyem
1 ek vaj
2 ek olívaolaj
1 tk borsikafű
1 csipet szerecsendió
2 gerezd fokhagyma
1 csipet só
3 dkg parmezán sajt
0.5 dl tej

Elkészítés:
A gombát és a fokhagymát megtisztítjuk, feldaraboljuk.
Egy serpenyőben, vaj és olívaolaj keverékén megdinszteljük őket, majd nagy lángon pirítjuk.
Ha megsült áttesszük egy másik edénybe.
Habverővel elkeverjük a tojásokat, tejet, a petrezselyem felét, sót, borsikafüvet és szecsendiót.
A tojásos keveréket lassú tűzön serpenyőben megsütjük. Az egyik felére ráöntjük a gomba felét, majd félbehajtjuk az omlettet. Egy darabig még kis lángon sütjük.
Ha elkészült, megszórjuk a maradék gombával, petrezselyemmel, és parmezánnal.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rókagombás cukkini » Burgonyás-kolbászos omlett » Spenótos ricottás omlett » Vargányás omlett
» Zödséges-tonhalas omlett » Burgonyaomlett » Rókagombás csirkemell » Rókagombás őzpörkölt
» Cukkinis omlett » Tésztás omlett » Színes omlett » Almaomlett
» Zabos omlett » Sonkás-gombás omlett » Krumplis, hagymás omlett » Omlett 2 főre


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.