Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Póréhagymás virslisaláta recept

Kategória:


Hozzávalók:
1 dl majonéz light, 1 dl sovány tejföl, 1 teáskanál mustár, csipet só, bors, 4 -5 db virsli, 3 dkg 1-es kódú füstölt sajt, 1 kb 15 cm-nyi póréhagyma, citromlé.

Elkészítés:
A virslit megfőzöm, közben elkészítem a mártást: egy tálban összekeverem a majonézt a tejföllel, hozzáadom a mustárt, sóval, borssal, és citromlével ízesítem.
Amikor a virsli megfőtt, félreteszem hűlni, addig elkészítem a többi hozzávalót: felkarikázom a póréhagymát és felkockázom a sajtot. Majd felkarikázom a virslit is és az egészet összekeverem a mártással. Hűtőbe teszem hogy az ízek összeérjenek.

Elkészítési idő: 10 perc

A receptet beküldte: vaczila

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Póréhagymás krumplileves » Almás virslisaláta » Frankfurti virslisaláta » Póréhagymás babsaláta
» Virslisaláta U1 » Virslisaláta ínyenceknek » Karikás virslisaláta » Gombás virslisaláta
» Póréhagymás zöldségleves » Tartáros virslisaláta » Póréhagymás gnocchi » Kukoricás virslisaláta
» Póréhagymás-gombás ragu » Virslisaláta » Póréhagymás omlett » Majonézes virslisaláta


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.