Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Pozsonyi rizottó recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
25 dkg tarhonya
30 dkg borjúlapocka
6 dkg zsír
1 hagyma
10 dkg reszelt sajt
5 ek konzerv zöldborsó

bors
petrezselyemzöld.

Elkészítés:
A zsiradék felében megpirítjuk az összevágott hagymát, rátesszük a kockákra vágott húst, együtt átsütjük, sóval, borssal fűszerezzük, és egy kevés vízzel puhára pároljuk. A maradék zsírban aranybarnára pirítjuk a tarhonyát, felöntjük 2,5 szeres mennyiségű vízzel, és fedő alatt néha megkeverve puhára főzzük.
A húst, a tarhonyát, és a zöldborsót összekeverjük, tepsibe tesszük és 20 perc alatt meleg sütőben készre sütjük. Reszelt sajttal és finomra vágott petrezselyemzölddel megszórva tálaljuk.


A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás rizottó (Nők lapja) » Rizottó gombásan » Halas rizottó » Őszi almás-gombás rizottó
» Ananászos szárnyas rizottó » Zöldséges vegan rizottó » Gombás rizottó » Kacsahúsos rizottó
» Csirkemájas rizotto » Sült, gombás rizottó » Pozsonyi kocka » Májas rizottó
» Gombás-cukkinis rizottó » Csiga rizottó » Tökrizotto parmezannal » Piros-fehér-zöld rizottó


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.