Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Rizsen sűlt hal recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
4 kisebb heckfilé
1 dl halalaplé
1 dl fehér bor
5 evökanál szojaszosz
10 dkg rizs
1 kiskanál aprora vágott zellerzöld
1 kiskanál borecet
örölt bors
so

Elkészítés:
A megmosott rizst magas falu tüzállo tál aljára tesszűk,ráöntjük az alaplét,soval,borecettel a zellerzöldel izesitjük,A fehérbort a szojaszoszt a borsot összekeverjük majd ebben pácoljuk a halfiléket.kb 1 örát.A halat a rizs tetejére tesszük,ráöntjük a páclé felét,majd forro sütöben 1 orát sütjük.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Füstölt halas rösti » Parmezános rántott surimi » Halfilé sáfrányos vajjal » Kakukkfüves ponty
» Lazacpástétom » Tonhalfasírt » Grillezett hal » Harcsapaprikás másként
» Ponty oroszosan » Halszoljánka serpenyőben » Halas imbisz » Francia fűszeres halfőzelék
» Tárkonyos harcsa » Spanyol módra sült homár » Homáros tarisznya » Fajszi halászlé


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.