Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Rizsen sűlt hal recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
4 kisebb heckfilé
1 dl halalaplé
1 dl fehér bor
5 evökanál szojaszosz
10 dkg rizs
1 kiskanál aprora vágott zellerzöld
1 kiskanál borecet
örölt bors
so

Elkészítés:
A megmosott rizst magas falu tüzállo tál aljára tesszűk,ráöntjük az alaplét,soval,borecettel a zellerzöldel izesitjük,A fehérbort a szojaszoszt a borsot összekeverjük majd ebben pácoljuk a halfiléket.kb 1 örát.A halat a rizs tetejére tesszük,ráöntjük a páclé felét,majd forro sütöben 1 orát sütjük.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Lazac, kagyló, rák nyárson » Heringsaláta káposztával » Fóliába tekert hal » Kemencés harcsa
» Diós ponty serpenyőben sütve » Fűszeres halfilé » Fokhagymás süllő » Halas imbisz
» Cherrys, gombás homár » Amúr tormamártással » Halászlé egyszerüen » Sóburokban sült pisztráng
» Lazacpástétom » Tonhal sajttal és gombával » Rosolli (Finn hering saláta) » Mustáros hal 90naposra


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.