Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Rizsen sűlt hal recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
4 kisebb heckfilé
1 dl halalaplé
1 dl fehér bor
5 evökanál szojaszosz
10 dkg rizs
1 kiskanál aprora vágott zellerzöld
1 kiskanál borecet
örölt bors
so

Elkészítés:
A megmosott rizst magas falu tüzállo tál aljára tesszűk,ráöntjük az alaplét,soval,borecettel a zellerzöldel izesitjük,A fehérbort a szojaszoszt a borsot összekeverjük majd ebben pácoljuk a halfiléket.kb 1 örát.A halat a rizs tetejére tesszük,ráöntjük a páclé felét,majd forro sütöben 1 orát sütjük.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Diós ponty serpenyőben sütve » Ecetes hal » Tepsis töltött ponty » Paprikás hal
» Hal pikáns mártásban » Svéd heringsaláta » Csuka káposztásan » Tejfölös zelleres pontyfilé
» Halászlé, ahogy én tanultam » Kaviáros burgonyafalatok » Gombás tengeri hal » Pontyragu puliszkagombóccal
» Tengerész rakott krumpli » Lazac Dianna Lynn módra » Citromosan készített halfilé » Mandulás tonhal


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.