Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Sült rákok recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
250 g felfújt tészta (olyan, mint a mélyhutött leveles tészta)
kevés vaj
50 g apróra vágott vöröshagyma
kevés apróra vágott petrezselyem
300 g garnélarák
1 tojás
(hokezelt) só

Elkészítés:
Kitekerjük a tésztát. Megpároljuk
a vöröshagymát a vajban,
és összekeverjük az apróra vágott
petrezselyemmel. Lehutjük,
hozzáadjuk a a rákokat,
és összekeverjük. A keveréket
a tészta felére
elosztjuk, megkenjük tojással,
összetekerjük a tésztát,
ismét megkenjük tojással,
majd villánkat
egyenletesen belenyomkodjuk
a tésztába. Megsózzuk a tetejét,
és kb. 200 C -on 10-15 percig
sütjük.


A receptet beküldte: LoLiNa


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Haltekercs citrommártással » Tonhalas pite » Pontyhalászlé egyszerűen » Batyuban sült halfilé
» Bácskai halászlé » Görög paradicsomos hal » Párolt tőkehal spenótágyon » Pontyragu puliszkagombóccal
» Vadlazac ragu » Polip borraguban » Bergeni halfasírt » Sajtkrémes sülthal filé
» Zöldségágyon sült pisztráng » Halszoljánka serpenyőben » Sült hal uborkaszósszal » Tőkehal mustármártással


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.