Tutireceptek.hu fejléc

Római tálban sült csirke recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 nagyobb egész csirke
só, bors,
száraz kolbász,
fokhagyma
A körethez:
burgonya
vaj

Elkészítés:
A római tálat beáztatom.A csirkét sózom, borsozom. Fokhagymával és kolbász szeletekkel megtűzdelem, fél órát állni hagyom. Közben a burgonyát meghámozom és karikára vágom. A tál aljába beleteszem a burgonyát sózom,pici vajat teszek rá és ráfektetem a csirkét.Hideg sütőbe teszem. Amikor a csibe megsült leveszem a fedőt hogy szépen megpiruljon a bőre.


A receptet beküldte: mmanoka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Áfonyalekváros csirkemell » Gombás csirketekercs » Paradicsomos csirkemáj » Csirkés rakott tészta
» Csirkemáj másként » Majorannás csirke » Tárkonyos-mogyorós csirke » Sőrőscsirke
» Rántott csirkecombfilé » Lestyános csirkeraguleves. » Sajtos töltött csirkemell » Csirkemell saláta
» Spanyol csirke » Göngyölt csirkecombok » Almás csirkemáj » Csirkerakottas


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.