Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Római tálban sült csirke recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 nagyobb egész csirke
só, bors,
száraz kolbász,
fokhagyma
A körethez:
burgonya
vaj

Elkészítés:
A római tálat beáztatom.A csirkét sózom, borsozom. Fokhagymával és kolbász szeletekkel megtűzdelem, fél órát állni hagyom. Közben a burgonyát meghámozom és karikára vágom. A tál aljába beleteszem a burgonyát sózom,pici vajat teszek rá és ráfektetem a csirkét.Hideg sütőbe teszem. Amikor a csibe megsült leveszem a fedőt hogy szépen megpiruljon a bőre.


A receptet beküldte: mmanoka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Cordon bleu csirkemell » Mogyorós csirke » Ázsiai csirke saláta » Gombás rakott csirkemell
» Rakott csirkemell gazdagon » Borzas csirkemell 3. » Csirke - csupor » Hagymás mozzarellás csirke
» Csirke Beriani » Mákos csirke » Tejszínes csirke és tojás » Tárkonyos csirkeragu leves
» Tejfölös csirkepörkölt » Keleties csirkehúsleves » Csirkemell citrommártásban » Csirke raguleves alapléből


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.