Tutireceptek.hu fejléc

Római tálban sült csirke recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 nagyobb egész csirke
só, bors,
száraz kolbász,
fokhagyma
A körethez:
burgonya
vaj

Elkészítés:
A római tálat beáztatom.A csirkét sózom, borsozom. Fokhagymával és kolbász szeletekkel megtűzdelem, fél órát állni hagyom. Közben a burgonyát meghámozom és karikára vágom. A tál aljába beleteszem a burgonyát sózom,pici vajat teszek rá és ráfektetem a csirkét.Hideg sütőbe teszem. Amikor a csibe megsült leveszem a fedőt hogy szépen megpiruljon a bőre.


A receptet beküldte: mmanoka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pikáns csirkecomb. » Currys thai csirke » Mézes-narancsos csirke » Csirkemájas Palacsinta
» Provence-i csirketál » Sajtos töltött csirkemell » Csirkés kenyérsaláta » Fokhagymás csirkemáj sütve
» Csirke sajtbundában » Citromszószos csirkemell » Zöldbabos csirkesaláta » Csirkemáj kínai módra
» Csirkecombok hagymaágyon » Gombás csirkemájragu » Sűtőtökös csirkemell » Telkibányai csirkenyársak


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.