Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Római tálban sült csirke recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 nagyobb egész csirke
só, bors,
száraz kolbász,
fokhagyma
A körethez:
burgonya
vaj

Elkészítés:
A római tálat beáztatom.A csirkét sózom, borsozom. Fokhagymával és kolbász szeletekkel megtűzdelem, fél órát állni hagyom. Közben a burgonyát meghámozom és karikára vágom. A tál aljába beleteszem a burgonyát sózom,pici vajat teszek rá és ráfektetem a csirkét.Hideg sütőbe teszem. Amikor a csibe megsült leveszem a fedőt hogy szépen megpiruljon a bőre.


A receptet beküldte: mmanoka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Göngyölt csirkecombok » Boros csirkecombok » Zöldséges csirkemell » Jaffai csirke
» Tejszínes csirketokány » Családi töltött csirke » Tepsis csirkeragu » Currys thai csirkemell
» Ananászos csirkemell » Csirkemell almával » Bundás csirkecombok » Sajtos csirkemell falatok
» Csirkemáj sült hagymával » Csirkenyárs krumpliágyon » Édes csirkemell » Édes-savanyú csirkemáj


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.