Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Ropogós uborka recept

Kategória:


Hozzávalók:
Uborka
Szemes bors
torma szelet
babérlevél
köménymag
kapor
hegyes csípős zöldpaprika

ecet

Elkészítés:
Tisztára mosott apró uborkákat szorosan egymás mellé üvegekbe rakjuk.Ízlés szerint tesszük hozzá a fűszereket.
Minden liter léhez 2evőkanálnyi sót és 4 evőkanálnyi 20% os ecetet teszünk.Felforraljuk és azonnal az uborkára öntjük.Egy kis idő múlva leszűrjük,újra felforraljuk és ismét az uborkára öntjük.Ha kihűlt az üvegeket lekötjük.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Andi sajtos ropogósa » Uborkás mustáros csirke » Ropogós karfiol » Ropogós sertésoldalas
» Töltött ropogós pogácsák » Őzcomb gersliropogóssal » Tojásropogós » Ropogós gofri
» Savanyú uborkás raguleves » Ropogós sajtos tallér » Ropogós garnélarák » Ropogós sajtos lapok
» Ropogós burgonyaszirom » Krumplis ropogós » Cukkini ropogós tésztában » Gombaropogós


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.