Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Ropogós uborka recept

Kategória:


Hozzávalók:
Uborka
Szemes bors
torma szelet
babérlevél
köménymag
kapor
hegyes csípős zöldpaprika

ecet

Elkészítés:
Tisztára mosott apró uborkákat szorosan egymás mellé üvegekbe rakjuk.Ízlés szerint tesszük hozzá a fűszereket.
Minden liter léhez 2evőkanálnyi sót és 4 evőkanálnyi 20% os ecetet teszünk.Felforraljuk és azonnal az uborkára öntjük.Egy kis idő múlva leszűrjük,újra felforraljuk és ismét az uborkára öntjük.Ha kihűlt az üvegeket lekötjük.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fokhagymás, kapros uborka » Koktéluborka olajbogyóval » Uborkasaláta télire » Ropogós mogyorókrém
» Ropogós sajtos tallér » Tojásropogós » Sólet ropogós libacombbal » Csípős sült uborka
» Uborkasaláta eperrel » Cukkini ropogós tésztában » Gombával töltött uborka » Ropogós csavart stangli
» Finn ropogós gofri » Céklás ropogós » Uborkás rizssaláta » Ropogós kacsamell


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.