Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Sajtos karfiol felfújt recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
1 fej karfiol
30 dkg krémsajt
5 tojás
20 dkg reszelt sajt
2 ek zsemlemorzsa
3 dkg vaj
szerecsendió
fehér bors


Elkészítés:
A karfiolt megtisztítjuk, megmossuk és rózsákra szedve beledobjuk a forrásban lévő sós vízbe. 10 percig főzzük, majd lecsepegtetjük. A krémsajtot elkeverjük a tojásokkal és a sajttal, ízlés szerint sót, borsot és szerecsendiót adunk a masszához. A kivajazott formába beletesszük a zsemlemorzsát, a karfiolt, majd ráöntjük a masszát. A tetejére vajdarabokat teszünk. Előmelegített sütőben 20 percig sütjük, amíg a massza megdermed.

Tanácsok:
Az ízesített krémsajtokkal fenséges variációk érhetők el.


A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtos pogi » Juhtúrós-sajtos muffin » Sajtos tallér "főzve" » Zabpelyhes sajtos rudak
» Fetasajtos rakott krumpli » Sajtos krémes » Sajtos csirkemell torta » Húsos karfiolpúp
» Sajtos tojáskrém » Sajtos kínai kel » Spenótfelfújt virslivel » Sajtos gombás csirkemell
» Valentin sajtos falatok » Norbi Brokkolis sajtos hús » Kecskesajtos felfújt UD2 » Rizsfelfújt nektarinnal


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.