Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Sárgaborsó főzelék füstölt hússal recept

Kategória:
 Főzelékek

Hozzávalók:
1/4 kg sárgaborsó
1 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
2 leveskocka
1 db füstölt oldalas
1 ek tejföl
olaj, liszt, pirospaprika 1 g fokhagyma a rántáshoz

Elkészítés:
Felteszem a vizet, belerakom az apróra vágott vöröshagymát, a fokhagymát, a füstölthúst, a leveskockákat, és az egyszer felforralt és leszűrt felesborsót.
Ha megfőt berántom és lehet izlés szerint tejföllel ízesíteni.
Pörkölttel vagy fokhagymás sülttel lehet tálalni.


A receptet beküldte: 5arany9


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Naon fini krumplifőzelék » Gyümölcsös hússaláta » Oroszos hússaláta » Spagetti gombás hússal
» Sárgaborsó-főzelék » Csicsóka-banán főzelék » Borsófőzelék » Cukkinifőzelék
» Burgonya fözelék 2 » Kelbimbó főzelék » Lencsefőzelék1. » Gombás sárgaborsóleves
» Édes-savanyú hússaláta » Zöldbab fözelék krumplival » Krumplifőzelék Malbe módra » Makaróni csirkehússal


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.