Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Sárgaborsó főzelék füstölt hússal recept

Kategória:
 Főzelékek

Hozzávalók:
1/4 kg sárgaborsó
1 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
2 leveskocka
1 db füstölt oldalas
1 ek tejföl
olaj, liszt, pirospaprika 1 g fokhagyma a rántáshoz

Elkészítés:
Felteszem a vizet, belerakom az apróra vágott vöröshagymát, a fokhagymát, a füstölthúst, a leveskockákat, és az egyszer felforralt és leszűrt felesborsót.
Ha megfőt berántom és lehet izlés szerint tejföllel ízesíteni.
Pörkölttel vagy fokhagymás sülttel lehet tálalni.


A receptet beküldte: 5arany9


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Salátafőzelék » Spenót hússal » Tökfőzelék a'la 'szti » Füstölt sajtos sztrapacska
» Spárgafőzelék » Téli hússaláta » Füstölt halsaláta » Fimo tökfőzelék
» Hússal töltött patiszon » Savanyú krumplifőzelék » Mexikói főzelék » Zöldbab fözelék krumplival
» Rizssaláta csirkehússal » Karaláb főzelék » Spanyol burgonyafőzelék » Füstöltsajtos csirkemell


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.