Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Borsos burgonyafőzelék recept

Kategória:
 Főzelékek

Hozzávalók:
1 kg burgonya,
1 dl tejföl,
olaj,
liszt,
babérlevél,
őrölt bors,
ecet,víz,só

Elkészítés:
A burgonyát karikára szeletelem.
Sós vízben félpuhára főzöm.
Ekkor világos rántással besűrítem.
A fűszereket hozzáadva lassan puhára főzöm.
Ecettel savanyítom,és hozzákeverem a tejfölt.
Sült hússal tálalom.


A receptet beküldte: esztella100


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtos-borsós lepény » Juhtúrós-borsós hús » Kukoricás-zöldborsós rizs » Fűszeres, zöldborsós rizs
» Zöldborsos makaróni » Zöldborsós szűzérmék » Csirkemájas zöldborsós hús » Zöldborsós csirkemell
» Tejfölös borsós csirkeragu » Ketchup-os zöldborsos husi » Borsós laskagomba pörkölt » Spanyol burgonyafőzelék
» Borsós husi » Zöldborsós karajszelet » Zöldborsós-mandulás rizs » Gombás-zöldborsós spagetti


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.