Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Borsos burgonyafőzelék recept

Kategória:
 Főzelékek

Hozzávalók:
1 kg burgonya,
1 dl tejföl,
olaj,
liszt,
babérlevél,
őrölt bors,
ecet,víz,só

Elkészítés:
A burgonyát karikára szeletelem.
Sós vízben félpuhára főzöm.
Ekkor világos rántással besűrítem.
A fűszereket hozzáadva lassan puhára főzöm.
Ecettel savanyítom,és hozzákeverem a tejfölt.
Sült hússal tálalom.


A receptet beküldte: esztella100


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pikáns burgonyafőzelék » Tarhonyás borsós csirkemáj » Fűszeres, zöldborsós rizs » Csirkemájas zöldborsós hús
» Erdélyi borsos tokány » Zöldborsós zúzapörkölt » Szalonnás burgonyafőzelék » Zöldborsós tokány
» Ketchup-os zöldborsos husi » Borsos fonat » Kínai borsos csirke » Zöldborsós-rizses borjú
» Zöldborsós köles » Sárgaborsós szendvicskrém » Cukorborsós metélt » Tejfölös borsós csirkeragu


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.