Tutireceptek.hu fejléc

Borsos burgonyafőzelék recept

Kategória:
 Főzelékek

Hozzávalók:
1 kg burgonya,
1 dl tejföl,
olaj,
liszt,
babérlevél,
őrölt bors,
ecet,víz,só

Elkészítés:
A burgonyát karikára szeletelem.
Sós vízben félpuhára főzöm.
Ekkor világos rántással besűrítem.
A fűszereket hozzáadva lassan puhára főzöm.
Ecettel savanyítom,és hozzákeverem a tejfölt.
Sült hússal tálalom.


A receptet beküldte: esztella100


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldborsós zöldségkrém » Zöldborsos makaróni » Borsós natúrszelet » Borsós raguleves
» Zöldborsós sertéstokány » Zöldborsós tojás » Zöldborsós tojásragu » Spanyol burgonyafőzelék
» Zöldborsós gombaragu » Fűszeres, zöldborsós rizs » Zöldborsós tészta » Borsos sajtos csirkemell
» Sárgaborsós szendvicskrém » Borsos tokány » Zöldborsós nokedli » Zöldborsós-sonkás muffin


Minden jog fenntartva © 2023, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.