Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Sonkás-gombás omlett Update1 recept

Kategória:


Hozzávalók:
2 evőkanál olivaolaj,
25 dkg gomba felszeletelve,
25 dkg sonka csíkokra vágva
3 tojás
3-4 evőkanál tejföl
5 dkg reszelt sajt (Barátom, próbáld ki füstölt sajttal, sokkal pikánsabbá teszi!)
tengeri só
őrölt bors

Elkészítés:
A sütőt 180 fokra melegítjük (gázsütőnél általában 2. fokozat). Forró olívaolajban pirítjuk meg a vékony gombaszeleteket, közben hozzáadjuk a csíkokra vágott sonkát is.
A tojásokat sóval, borssal alaposan felkeverjük. Kis méretű tepsibe, vagy hőálló egyadagos pudingformákba tesszük a gomba és sonkaszeleteket, aztán ráöntjük a tojást.
Sütőben 20 perc alatt készre sül. Rákanalazzuk a tejfölt, megszórjuk reszelt sajttal és még 3-4 percen át sütjük, hogy az íze összeálljon.


A receptet beküldte: Manon


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csípős omlett olivával » Muffin (update1) » Tavaszi omlett » Bakonyi omlett
» Sonkás-gombás karaj » Omlett puffancsok » Almás-túrós muffin update1 » Zöldbab omlett
» Sonkás-gombás batyu » Káposztás knédli update1 » Párolt alma (Update1) » Omlett Justy módra
» Burgonyás-kolbászos omlett » Sült hús gombás omlettel » Császármorzsa update1 » Túrófánk (Update1)


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.