Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Párolt alma (Update1) recept

Kategória:


Hozzávalók:
30dkg zöldalma
5dkg vaj
fahéj
folyékony édesítő
1dl száraz fehérbor
1 ek zabkorpa

Elkészítés:
Kevés vajon pirítsd meg az almát. Mikor már barnul, fűszerezd fahéjjal és édesítőszerrel, majd forgasd át alaposan a serpenyőben.
Öntsd fel egy kis borral, aztán tegyél bele zabkorpát.
Ha elforraldta a levét, kész a csemege.

Tanácsok:
Update 1-es kód!


A receptet beküldte: Manon


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sörös párolt káposzta » Székelykáposzta Update1 » Indiai párolt sertésragu » Párolt vörös káposzta
» Tepsis csirke Update1 » Tejfölös párolt hagyma » Lángos (Update1) » Karfiolpüré (update1)
» Párolt gomba » Update1 mákos süti » Párolt zöldségtál » Párolt zellerkrém
» Császármorzsa update1 » Update1 krémes süti » Joghurtos párolt csirke » Túrófánk (Update1)


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.