Tutireceptek.hu fejléc

Párolt alma (Update1) recept

Kategória:


Hozzávalók:
30dkg zöldalma
5dkg vaj
fahéj
folyékony édesítő
1dl száraz fehérbor
1 ek zabkorpa

Elkészítés:
Kevés vajon pirítsd meg az almát. Mikor már barnul, fűszerezd fahéjjal és édesítőszerrel, majd forgasd át alaposan a serpenyőben.
Öntsd fel egy kis borral, aztán tegyél bele zabkorpát.
Ha elforraldta a levét, kész a csemege.

Tanácsok:
Update 1-es kód!


A receptet beküldte: Manon


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Párolt-sült oldalas » Párolt kelkáposzta » Fahéjas elalvás Update1 » Párolt-sült nyúl vadasan
» Update1 Mirinda-szelet » Tejfölös párolt hagyma » Párolt rizs zöldségekkel » Párolt káposzta gombával
» Párolt karalábé » Párolt körte vörös rizzsel » Libamell párolt szilvával » Karfiolpüré (update1)
» Kapros párolt zöldborsó » Tejfölben párolt hagyma » Almás párolt lilakáposzta » Párolt mézes almás


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.