Tutireceptek.hu fejléc

Párolt alma (Update1) recept

Kategória:


Hozzávalók:
30dkg zöldalma
5dkg vaj
fahéj
folyékony édesítő
1dl száraz fehérbor
1 ek zabkorpa

Elkészítés:
Kevés vajon pirítsd meg az almát. Mikor már barnul, fűszerezd fahéjjal és édesítőszerrel, majd forgasd át alaposan a serpenyőben.
Öntsd fel egy kis borral, aztán tegyél bele zabkorpát.
Ha elforraldta a levét, kész a csemege.

Tanácsok:
Update 1-es kód!


A receptet beküldte: Manon


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Párolt zőldség » Tejfölben párolt hagyma » Párolt tengeri hal. » Párolt karotta
» Párolt vegyes zöldség » Fánk (Update1) » Almás párolt lilakáposzta » Párolt zellerkrém
» Update 1 Párolt alma » Rakott virsli (Update1) » Párolt savanyúkáposzta. » Kókuszos kocka UPDATE1
» Székelykáposzta Update1 » Párolt mézes almás » Császármorzsa update1 » Túrófánk (Update1)


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.