Tutireceptek.hu fejléc

Párolt alma (Update1) recept

Kategória:


Hozzávalók:
30dkg zöldalma
5dkg vaj
fahéj
folyékony édesítő
1dl száraz fehérbor
1 ek zabkorpa

Elkészítés:
Kevés vajon pirítsd meg az almát. Mikor már barnul, fűszerezd fahéjjal és édesítőszerrel, majd forgasd át alaposan a serpenyőben.
Öntsd fel egy kis borral, aztán tegyél bele zabkorpát.
Ha elforraldta a levét, kész a csemege.

Tanácsok:
Update 1-es kód!


A receptet beküldte: Manon


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Párolt körte vörös rizzsel » ANANÁSZOS PÁROLT CSIRKE » Zabos palacsinta (Update1) » Tejfölben párolt tojás
» Párolt káposzta finoman » Pikáns, párolt pulykaragu » Párolt káposzta Update1 » Császármorzsa update1
» Kókuszos kocka UPDATE1 » Párolt csirkemell » Párolt kelkáposzta » Párolt zöldségsaláta
» Mustban párolt karaj. » Párolt gomba » Székelykáposzta Update1 » Borban párolt csirke


Minden jog fenntartva © 2023, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.