Tutireceptek.hu fejléc

Párolt alma (Update1) recept

Kategória:


Hozzávalók:
30dkg zöldalma
5dkg vaj
fahéj
folyékony édesítő
1dl száraz fehérbor
1 ek zabkorpa

Elkészítés:
Kevés vajon pirítsd meg az almát. Mikor már barnul, fűszerezd fahéjjal és édesítőszerrel, majd forgasd át alaposan a serpenyőben.
Öntsd fel egy kis borral, aztán tegyél bele zabkorpát.
Ha elforraldta a levét, kész a csemege.

Tanácsok:
Update 1-es kód!


A receptet beküldte: Manon


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gyümölcsös párolt káposzta » Tavaszi párolt csirkemell » Kapros párolt zöldborsó » Párolt vegyes zöldség
» Párolt felsőcomb filé » Párolt füge » Sörben párolt csülök » Pároltkáposzta máskép
» Mustban párolt karaj. » Párolt karalábé » Túrófánk (Update1) » Karfiolpüré (update1)
» Update1 pogácsa » ANANÁSZOS PÁROLT CSIRKE » Puha Update1 mézeskalács » Párolt tőkehal spenótágyon


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.