Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Párolt alma (Update1) recept

Kategória:


Hozzávalók:
30dkg zöldalma
5dkg vaj
fahéj
folyékony édesítő
1dl száraz fehérbor
1 ek zabkorpa

Elkészítés:
Kevés vajon pirítsd meg az almát. Mikor már barnul, fűszerezd fahéjjal és édesítőszerrel, majd forgasd át alaposan a serpenyőben.
Öntsd fel egy kis borral, aztán tegyél bele zabkorpát.
Ha elforraldta a levét, kész a csemege.

Tanácsok:
Update 1-es kód!


A receptet beküldte: Manon


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Párolt-sült oldalas » Töltött karalábé (Update1) » Tejben párolt hal » Update1 krémes süti
» Párolt felsőcomb filé » Párolt karotta » Almás-túrós muffin update1 » Sörben párolt csülök
» Párolt káposzta finoman » Párolt csirkemell » Párolt vegyes zöldség » Gyümölcsös párolt káposzta
» Fahéjas elalvás Update1 » Párolt lilakáposzta » Pikáns, párolt pulykaragu » Muffin (update1)


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.