Tutireceptek.hu fejléc

Párolt alma (Update1) recept

Kategória:


Hozzávalók:
30dkg zöldalma
5dkg vaj
fahéj
folyékony édesítő
1dl száraz fehérbor
1 ek zabkorpa

Elkészítés:
Kevés vajon pirítsd meg az almát. Mikor már barnul, fűszerezd fahéjjal és édesítőszerrel, majd forgasd át alaposan a serpenyőben.
Öntsd fel egy kis borral, aztán tegyél bele zabkorpát.
Ha elforraldta a levét, kész a csemege.

Tanácsok:
Update 1-es kód!


A receptet beküldte: Manon


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Párolt zellerkrém » Töltött karalábé (Update1) » Párolt-sült nyúl vadasan » Update1 babapiskóta
» Párolt kelkáposzta » Párolt kelbimbó » Párolt gomba » Párolt karotta
» Kókuszos kocka UPDATE1 » Tejfölös párolt hagyma » Tökös lecsó Update1 » Párolt paraj foghagymásan.
» Túrófánk (Update1) » Vanília Dream Update1 » Rakott káposzta Update1 » Tejfölben párolt tojás


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.