Tutireceptek.hu fejléc

Spanyol leves (Gaspacho) recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1 liter paradicsomlé,
1 közepes uborka,
1 kis fej hagyma,
1 paprika,
1 citrom leve,
1 evőkanál borecet,
1 evőkanál olivaolaj,
só,
bors.

Elkészítés:
A hagymát apróra vágom, a paprikát és az uborkát úgyszintén.
Tálaláskor ráöntöm a már több órája jégen hülő paradicsom - citrom - borecet - olaj - só - bors keveréket.

A spanyol konyha hideg levesremeke a gaspacho. Tájegységenként máshogy készítik, a szigeteken megint máshogy, mint a szárazföldön.


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mazsola leves » Tejfölös bableves » Kókuszleves » Kelkáposztaleves
» Csontleves alaplé » Tárkonyos zöldbableves » Tejszínes lencsekrémleves » Olasz csicseriborsó leves
» Tavaszi leves » Tárkonyos tüdőleves » Zellerkrémleves egyszerűen » Gyors bableves
» Sajtos burgonyaleves » Segesvári egresleves » Halkrémleves (4 főre) » Nyers almaleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.