Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Spanyol leves (Gaspacho) recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1 liter paradicsomlé,
1 közepes uborka,
1 kis fej hagyma,
1 paprika,
1 citrom leve,
1 evőkanál borecet,
1 evőkanál olivaolaj,
só,
bors.

Elkészítés:
A hagymát apróra vágom, a paprikát és az uborkát úgyszintén.
Tálaláskor ráöntöm a már több órája jégen hülő paradicsom - citrom - borecet - olaj - só - bors keveréket.

A spanyol konyha hideg levesremeke a gaspacho. Tájegységenként máshogy készítik, a szigeteken megint máshogy, mint a szárazföldön.


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tökleves (hamis húsleves) » Erdélyi baglyos leves » Kelkáposzta leves » Citromos csirkekrém leves
» Karfiolos csirkeleves » Lebbencsleves kolbásszal » Bulgur leves gazdagon » Tartalmas lencseleves
» Nyírségi gombócleves 2. » Kaszásleves » Pulykaaprólék leves » Csiperke leves másképpen
» Zöldséges brokkoli leves » Tejszínes körteleves » Tárkonyos raguleves 2. » Fokhagymás camembert-leves


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.