Tutireceptek.hu fejléc

Spárgával tűzdelt csirkemell sajtmártásban recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 személyre:
4 db fél csirkemell,
12 db spárga,
8 kis gerezd fokhagyma,
5-6 szelet bacon,
10 dkg márványsajt,
3 dl tejszín,
1 evőkanál parmezán,
só,bors,olívaolaj,vaj.

Elkészítés:
A melleket hegyes, éles késsel felszúrjuk ,majd megtöltjük a megtisztított spárgákkal.
Sózzuk,borsozzuk.Néhány perc alatt elősütjük olívaolaj,és vaj keverékén.Ezután tűzállótál aljára fektetjük a baconszeleteket,rátesszük a megsütött húsokat.Sajtmártáshoz a tejszínt fazékba öntjük,beletördeljük a márványsajtot és a parmezánt.Kis lángon addig főzzük míg a sajtok elolvadnak.A mártást a húsokra öntjük,a tetejére 1-1 paradicsomkarikát is tehetünk.
15-20 percig lefedve sütjük,majd megpirítjuk.


A receptet beküldte: esztella100


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Korpás csirkemell » Brokkolis csirkemell II. » Töltött csirkemelltekercs » Makói rántott csirkemell
» Csirkemelltekercs » Csirkemell citrommártásban » Zöldséges csirkemell » Parmezános csirkemell 1.
» Sajttal rakott csirkemell » Sonkás csirkemellfilé » Epres csirkemell rolád » Hagymás csirkemell
» Mandulás csirkemell » Rókagombás csirkemell » Görögös csirkemell » Könnyű csirkemellcsíkok


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.