| Spárgával tűzdelt csirkemell sajtmártásban receptHúsételek Hozzávalók: 4 személyre: 4 db fél csirkemell, 12 db spárga, 8 kis gerezd fokhagyma, 5-6 szelet bacon, 10 dkg márványsajt, 3 dl tejszín, 1 evőkanál parmezán, só,bors,olívaolaj,vaj. Elkészítés: A melleket hegyes, éles késsel felszúrjuk ,majd megtöltjük a megtisztított spárgákkal. Sózzuk,borsozzuk.Néhány perc alatt elősütjük olívaolaj,és vaj keverékén.Ezután tűzállótál aljára fektetjük a baconszeleteket,rátesszük a megsütött húsokat.Sajtmártáshoz a tejszínt fazékba öntjük,beletördeljük a márványsajtot és a parmezánt.Kis lángon addig főzzük míg a sajtok elolvadnak.A mártást a húsokra öntjük,a tetejére 1-1 paradicsomkarikát is tehetünk. 15-20 percig lefedve sütjük,majd megpirítjuk. A receptet beküldte: esztella100 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |