Tutireceptek.hu fejléc

Spenótos-Parmezános Gnocchi recept

Kategória:
 Tésztafélék

Hozzávalók:
1csomag Gnocchi 30dkg spenót 1főzőtejszín 2gerezd fokhagyma 1kis zacskó parmezán/ha nincs friss!/ szerecsendió,fehér bors,só 1ek.szódabikarbóna

Elkészítés:
A spenótot apróra vágjuk,a felforrt szódabikarbónás vízbe öntjük.Pár percet forraljuk.Leszűrjük,forró olívaolajba tesszük,majd rányomjuk a fokhagymákat.Pár percet pároljuk,majd ráöntjük a tejszínt,összeforraljuk.Most beleszórjuk a parmezánt,fűszerezzük,még egyszer forrjon össze és már kész is.A gnocchit pár percig felfőzzük,szűrjük és tálalható is ez a remek olasz tészta.

Tanácsok:
Finom és gyors főétel.Ez az adag 2főre jön ki!


A receptet beküldte: kunkó

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtos Gnocchi » Gnocchi » Cukkinis-tejszínes gnocchi » Sonkás gnocchi
» Zsályás gnocchi » Szalonnás gnocchi » Gnocchi brokkolis raguval » Póréhagymás gnocchi
» Spenótos gnocchi » Cheddar sajtos makaróni » Tonhalas kagylótészta » Lencsés tészta
» Spenótos-gombás tészta » Fánk Emyke módra » Sárgarépás tészta » Baconnal töltött lángos


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.