| Spenótos-Parmezános Gnocchi receptTésztafélék Hozzávalók: 1csomag Gnocchi 30dkg spenót 1főzőtejszín 2gerezd fokhagyma 1kis zacskó parmezán/ha nincs friss!/ szerecsendió,fehér bors,só 1ek.szódabikarbóna Elkészítés: A spenótot apróra vágjuk,a felforrt szódabikarbónás vízbe öntjük.Pár percet forraljuk.Leszűrjük,forró olívaolajba tesszük,majd rányomjuk a fokhagymákat.Pár percet pároljuk,majd ráöntjük a tejszínt,összeforraljuk.Most beleszórjuk a parmezánt,fűszerezzük,még egyszer forrjon össze és már kész is.A gnocchit pár percig felfőzzük,szűrjük és tálalható is ez a remek olasz tészta. Tanácsok: Finom és gyors főétel.Ez az adag 2főre jön ki! A receptet beküldte: kunkó Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |