Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Zöldséges batyu recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1 kg vegyes zöldség (sárgarépa, krumpli, borsó, paradicsom, paprika)
10 dkg füstölt szalonna
50 dkg csirkemell

bors

Elkészítés:
A szalonnát és a csirkemellet kockákra vagdossuk.
A zöldségeket megmossuk, felkockázzuk, egy nagy tálba öntjük.Belekeverjük a húst és a szalonnát. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Alufóliába csomagolva 1 órát sütjük 200 fokon.

Tanácsok:
Nem kell bele se víz, se zsiradék, ha jól becsomagolod. Hús nélkül köretnek is jó, de a szalonna akkor is kell bele az íz miatt.


A receptet beküldte: monidavi


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Szendvicssütős túrós batyu » Zöldséges rakott csirke » Zöldséges rolád » Zöldséges tészta másképp
» Kolbászos batyu » Zöldséges csirkecomb » Zöldséges rizskoszorú » Rakott zöldséges marhahús
» Zöldséges gombapástétom » Zöldséges lepény » Zöldséges üvegtészta » Alföldi batyu
» Zöldséges korhelyleves » Sült tarja zöldséges ágyon » Rizses zöldséges egytál » Pulyka zöldségesrizzsel


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.