Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Alföldi batyu recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 személyre

4 sertéshússzelet

bors
gyulai kolbász
csemegeuborka
zsír, a sütéshez
3 főtt tojás

Elkészítés:
A hússzeleteket kiklopfoljuk, majd sót, borsot szórunk rájuk. Ezután a felkarikázott kolbászt, tojást és uborkát a hússzeletek közepére tesszük. Az egészet behajtjuk, hogy batyu formája legyen, majd a tetejét összetűzzük egy fogpiszkálóval vagy hústűvel. Végül forró zsírban gyorsan kisütjük, és már kínálhatjuk is.


A receptet beküldte: access


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Almas batyu turotesztabol » Túrós batyu (Kata-féle) » Alföldi leves bográcsban. » Alföldi húsgombócleves
» Túrós táska (Batyu) » Körtés batyu » Zöldséges rétesbatyu » Alföldi pulykaraguleves
» Sonkás-gombás batyu » Alföldi toroskáposzta » Zöldséges batyu » Alföldi pacalleves
» Apa almás batyuja » Gyors kalács, batyu, csiga » Alföldi toroskáposzta 1. » Alföldi finom kenyér


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.