Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Alföldi batyu recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 személyre

4 sertéshússzelet

bors
gyulai kolbász
csemegeuborka
zsír, a sütéshez
3 főtt tojás

Elkészítés:
A hússzeleteket kiklopfoljuk, majd sót, borsot szórunk rájuk. Ezután a felkarikázott kolbászt, tojást és uborkát a hússzeletek közepére tesszük. Az egészet behajtjuk, hogy batyu formája legyen, majd a tetejét összetűzzük egy fogpiszkálóval vagy hústűvel. Végül forró zsírban gyorsan kisütjük, és már kínálhatjuk is.


A receptet beküldte: access


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Alföldi leves » Őzbatyu » Alföldi betyárleves » Kolbászos batyu
» Fantázia batyu » Alföldi öreglebbencs » Batyuban sült hús » Zöldséges csirkebatyu
» Gyümölcsös batyu » Apa almás batyuja » Szerencse Batyu » Spenótos-sajtos batyu
» Alföldi pulykaraguleves » Szüreti szőlős batyu » Alföldi pacalleves » Csirkés -Gombás batyu


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.