Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Suhantott leves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
10 dkg sárgarépa,10 dkg karfiol,10 dkg karalábé,10 dkg zöldborsó,10 dkg zeller,5 dkg gyökér,1 fej v.hagyma,1 kk.p.paprika,só,bors,1 p.tejföl,olaj.

Elkészítés:
Kevés olajon megpároljuk az apróra vágott zöldségeket,majd sózzuk,borsozzuk.Az apróra vágott v.hagymát olajon megpirítjuk,meghintjük p.paprikával és vízzel felöntjük,majd a zöldséget hozzáadjuk.Apróra vágott petrezselymet és pirított,főtt tarhonyát adunk hozzá,majd a kevés levessel kikavart tejfölt is belekavarjuk.

Tanácsok:
Használhatunk konzervborsót is,ekkor utólag adjuk a leveshez,nehogy szétfőjön.Ha valaki nem szereti,hogy a p.zöld "úszkál" a levesben,célszerű petrezselyemkockát használni,ami kitűnő ízt ad a levesnek,és könnyen szétmorzsolható.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: PIROS35


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hideg céklaleves » Lengyel sajtleves » Árpaleves » Vegyes leves
» Málnaleves » Zöldborsóleves galuskával » Meggyleves habgaluskával » Karfiolos krumplileves
» Tejfölös sertésraguleves » Mexikói tortilla leves » Zöldségleves másképp » Kapros zúzaleves
» Pacalleves » Hagymás kukorica leves » Tárkonyos malacleves » Dettuska tárkonyos levese


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.