Tutireceptek.hu fejléc

Hallal töltött rántott gomba recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
12 nagy gombafej
30 dkg halfilé
1 kis fej hagyma
bors
kömény
oregánó
rozmaring
tojás
liszt
zsemlemorzsa
a sütéshez olaj

Elkészítés:
A gombát megtisztítjuk, leforrázzuk és besózzuk.

A hagymát apróra vágjuk, megpirítjuk,
befűszerezzük, és rátesszük a halfilét, ez lehet ponty vagy harcsa. Kb. 5-6 percig pirítjuk. Ha kész, villával kissé összetörjük a halat, és jól kikeverjük a hagymás alappal.

Minden gombafejbe töltünk egy adagot, majd hagyományos módon bepanírozzuk, és bő olajban kisütjük.

Burgonyapürével tálaljuk.


A receptet beküldte: mese


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejszínes gombaszószom » Bajor töltött rostélyos » Banánnal töltött jércemell » Töltött ostya II.
» Gombapüré leves » Gombás-rizs » Narancsos töltött keksz » Csirkehússal töltött alma
» Sült töltött paprika » Gesztenyével töltött alma » Rántott csuka » Házias Svéd Gombasaláta
» Tojásrántotta a la Csabi » Gombaleves cérnametélttel » Gombasaláta 1. » Gombás-sonkás sörkorcsolya


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.