Tutireceptek.hu fejléc

Szalonnás édesburgonya recept

Kategória:
 Köretek

Hozzávalók:
személyenként 1 nagy, vagy 2 kisebb édesburgonya
fetasajt (más krémsajt, ízlés szerint)
snidling
kockázott bacon szalonna

Elkészítés:
A megmosott édesburgonyákat héjában kb 200 fokon puhára sütjük.
A szalonnát kiolvasztjuk, a snidlinget elkeverjük a fetasajttal.
A burgonyákat félig bevágjuk, megnyitjuk, belerakjuk a fetát, rá a szalonnát, melegen tálaljuk.


A receptet beküldte: andi6020

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tarhonyás-szalonnás lecsó » Szalonnás lapcsánka » Szalonnás feltét pirítósra » Szalonnás lencse
» Szalonnás Zöldborsófőzelék » Hagymás édesburgonya » Almás-szalonnás pecsenye » Szalonnás-tojásos pite
» Póréhagymás szalonnás pite » Szalonnás lecsó » Szalonnás-pórés spagetti » Szalonnás torta
» Baconszalonnás csirkemell » Hagymás, szalonnás röszti » Szalonnás zsemlegombóc » Édesburgonya kukoricával


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.