Tutireceptek.hu fejléc

Szalonnás édesburgonya recept

Kategória:
 Köretek

Hozzávalók:
személyenként 1 nagy, vagy 2 kisebb édesburgonya
fetasajt (más krémsajt, ízlés szerint)
snidling
kockázott bacon szalonna

Elkészítés:
A megmosott édesburgonyákat héjában kb 200 fokon puhára sütjük.
A szalonnát kiolvasztjuk, a snidlinget elkeverjük a fetasajttal.
A burgonyákat félig bevágjuk, megnyitjuk, belerakjuk a fetát, rá a szalonnát, melegen tálaljuk.


A receptet beküldte: andi6020

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Szalonnás sütőtökleves » Baconszalonnás spagetti » Hagymás édesburgonya » Szalonnás sajtleves
» Baconszalonnás csirkemell » Szalonnás, tojásos krumpli » Szalonnás rakottas » Szalonnás aszalt szilva
» Ponty szalonnásan » Szalonnás-pórés spagetti » Szalonnás Zöldborsófőzelék » Sajtos-szalonnás tekercs
» Szalonnás-sajtos falatkák » Szalonnás pulykatekercs » Szalonnás karfiol » Brassói édesburgonyából


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.