Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Tavaszi raguleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
2 csirkeaprólék, vagy fél kg kockára vágott borjúhús, negyed kg fejtett borsó, 1 zsenge újkaralábé, negyed kg gomba vagy spárga, 1 csokor petrezselyem, 2 kanál liszt, 3 evőkanál liszt, só.

Elkészítés:
Az apróra darabolt zöldséget a finomra vágott petrezselyemmel megpároljuk az olajban, meghintjük a liszttel, majd felengedjük vízzel. Beleadjuk a húst, majd puhára főzzük. Galuskával tálaljuk.


A receptet beküldte: Polli

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tavaszi csirkebrassói » Tavaszi túrókrém » Tavaszi tojásragu » Tavaszi zöldfűszeres leves
» Tavaszi túró » Tavaszi rakott » Tavaszi húsgomboc » Tavaszi frissítő (epres)
» Tavaszi leves » Csirke raguleves alapléből » Zoldseges tavaszi tekercs » Tavaszi rizses hús
» Tavaszi spárgaleves » Raguleves csiperkegombával » Csirkehúsos tavaszi saláta » Tárkonyos raguleves


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.