Tutireceptek.hu fejléc

Tavaszi raguleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
2 csirkeaprólék, vagy fél kg kockára vágott borjúhús, negyed kg fejtett borsó, 1 zsenge újkaralábé, negyed kg gomba vagy spárga, 1 csokor petrezselyem, 2 kanál liszt, 3 evőkanál liszt, só.

Elkészítés:
Az apróra darabolt zöldséget a finomra vágott petrezselyemmel megpároljuk az olajban, meghintjük a liszttel, majd felengedjük vízzel. Beleadjuk a húst, majd puhára főzzük. Galuskával tálaljuk.


A receptet beküldte: Polli

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tavaszi burgonyasaláta » Tavaszi csirke » Tejfölös sertésraguleves » Zoldseges tavaszi tekercs
» Tárkonyos pulykaraguleves » Tavaszi leves Mo-No módra » Tarka tavaszi saláta » Lencsés sertés raguleves
» Vadraguleves bográcsban » Tavaszi újhagyma saláta » Szárnyas raguleves » Tavaszi tekercs
» Tavaszi túrókrém » Tavaszi fűszervaj » Savanyú raguleves » Tavaszitekercs-tésztalap


Minden jog fenntartva © 2023, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.