Tutireceptek.hu fejléc

Szarvasropogós recept

Kategória:


Hozzávalók:
1 fej vöröshagyma
4 dkg vaj
10 dkg liszt
2 dl tej
2 db tojássárgája
60 dkg darált szarvas comb
25 dkg zsemlemorzsa

1 kk vadas fűszerkeverék

liszt
tojás
zsemlemorzsa

zsír

Elkészítés:
A hagymát megtisztítjuk, finomra reszeljük, vajon megpirítjuk. A lisztet hozzáadjuk, majd felöntjük forró tejjel. Felforraljuk, a 2 tojássárgáját, a darált húst, a morzsát összekeverjük, hozzáadjuk, fűszerekkel ízesítjük, jól összekeverjük, és kihűtjük. Formázzuk, bundázzuk és forró zsírban kisütjük.


A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Vadászpecsenye » Fogoly balzsamecettel » Gombás szarvas-steak » Fácán gesztenyés almával
» Erdésztokány » Vadászpástétom csőtésztával » Szarvashátszín sajtbundában » Fogolypecsenye borókával
» Mezőőr kedvence » Gyümölcsös vadkacsa » Párolt-sült nyúl vadasan » Bakonyi fácánmell sajtosan
» Hegyi pörkölt. » Fokhagymás vadlibamell » Almás-sajtos vadkacsa » Tejfölös nyúlcomb


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.