Tutireceptek.hu fejléc

Szarvasropogós recept

Kategória:


Hozzávalók:
1 fej vöröshagyma
4 dkg vaj
10 dkg liszt
2 dl tej
2 db tojássárgája
60 dkg darált szarvas comb
25 dkg zsemlemorzsa

1 kk vadas fűszerkeverék

liszt
tojás
zsemlemorzsa

zsír

Elkészítés:
A hagymát megtisztítjuk, finomra reszeljük, vajon megpirítjuk. A lisztet hozzáadjuk, majd felöntjük forró tejjel. Felforraljuk, a 2 tojássárgáját, a darált húst, a morzsát összekeverjük, hozzáadjuk, fűszerekkel ízesítjük, jól összekeverjük, és kihűtjük. Formázzuk, bundázzuk és forró zsírban kisütjük.


A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Apúliai fogoly » Zöldborsós vadkacsaragu » Vadasmártás zsemlegombóccal » Erdei szeletek
» Fogoly balzsamecettel » Libamájjal töltött fürj » Tejszínes-gombás szarvasragu. » Majoránnás ragu
» Lestyános vaddisznószelet » Áfonyás őzmedalionok » Fűszeres szarvascsülök » Olaszos-almás vadkacsamell
» Almás-sajtos vadkacsa » Vadas kicsit másképp » Bakonyi fácánmell sajtosan » Vadraguleves cipóban


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.