Tutireceptek.hu fejléc

Szarvasropogós recept

Kategória:


Hozzávalók:
1 fej vöröshagyma
4 dkg vaj
10 dkg liszt
2 dl tej
2 db tojássárgája
60 dkg darált szarvas comb
25 dkg zsemlemorzsa

1 kk vadas fűszerkeverék

liszt
tojás
zsemlemorzsa

zsír

Elkészítés:
A hagymát megtisztítjuk, finomra reszeljük, vajon megpirítjuk. A lisztet hozzáadjuk, majd felöntjük forró tejjel. Felforraljuk, a 2 tojássárgáját, a darált húst, a morzsát összekeverjük, hozzáadjuk, fűszerekkel ízesítjük, jól összekeverjük, és kihűtjük. Formázzuk, bundázzuk és forró zsírban kisütjük.


A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Párolt-sült nyúl vadasan » Vadraguleves cipóban » Vadas leves gazdagon » Boros libapecsenye
» Olaszos-almás vadkacsamell » Fenyőmagos bélszín nyárson » Vadraguleves bográcsban » Fűszeres bébipolip
» Zöldborsós vadkacsaragu » Vörösboros szarvaspörkölt » Lestyános vaddisznószelet » Kecskepörkölt
» Sült őzgerinc meggy-mártással » Párolt vadkacsa » Szarvassült » Tepsis vaddisznóbélszin


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.