Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Szarvasropogós recept

Kategória:


Hozzávalók:
1 fej vöröshagyma
4 dkg vaj
10 dkg liszt
2 dl tej
2 db tojássárgája
60 dkg darált szarvas comb
25 dkg zsemlemorzsa

1 kk vadas fűszerkeverék

liszt
tojás
zsemlemorzsa

zsír

Elkészítés:
A hagymát megtisztítjuk, finomra reszeljük, vajon megpirítjuk. A lisztet hozzáadjuk, majd felöntjük forró tejjel. Felforraljuk, a 2 tojássárgáját, a darált húst, a morzsát összekeverjük, hozzáadjuk, fűszerekkel ízesítjük, jól összekeverjük, és kihűtjük. Formázzuk, bundázzuk és forró zsírban kisütjük.


A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pityókás őzragu » Apúliai fogoly » Gombás vaddisznóragu » Fogoly balzsamecettel
» Olaszos-almás vadkacsamell » Vadászpecsenye » Fácán gesztenyés almával » Fogoly kelkáposztában pácolva
» Sajtkrémes vadkacsamell » Lestyános vaddisznószelet » Fűszeres bébipolip » Vadasmártás zsemlegombóccal
» Szarvasgulyás » Szarvasragu leves Manul módra » Rántott vadhúsos palacsinta » Jászberényi birkapörkölt


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.