Tutireceptek.hu fejléc

Almás-sajtos vadkacsa recept

Kategória:


Hozzávalók:
2 db vadkacsamell filé
2 db egész vadkacsacomb
3 db alma
20 dkg füstölt sajt
10 dkg füstölt szalonna
2 dl tejföl

bors
liszt
vadas fűszerkeverék

Elkészítés:
A melleket megmossuk, majd szeleteljük. A combokat szintén mossuk és kettévágjuk a forgóknál.
A szalonna szeleteket tűzálló edény aljára fektetjük és rárakjuk a kissé kiveregetett, a combot bevagdalt, sóval borssal, fűszerkeverékkel megszórt és lisztbe forgatott húsokat. Az almát reszelőn a húsra reszeljük. A sajtot lereszeljük és az almára szórjuk. Végül az egészet tejföllel meglocsoljuk.
Közepes lángon előbb fólia alatt, majd fólia nélkül megsütjük és forrón tálaljuk.


A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Almás-sajtos kacsamell » Almás-sajtos burgonya » Párolt vadkacsa » Sajtkrémes vadkacsamell
» Gombás vadkacsaragu » Almás-sajtos rakott csirke » Zöldborsós vadkacsaragu » Ropogós vadkacsa
» Almás-sajtos körtesaláta » Gyümölcsös vadkacsa » Olaszos-almás vadkacsamell » Ízletes sült vadkacsa
» Fűszeres szarvascsülök » Gombás vaddisznóragu » Fácánpörkölt » Erdei szeletek


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.