Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Almás-sajtos vadkacsa recept

Kategória:


Hozzávalók:
2 db vadkacsamell filé
2 db egész vadkacsacomb
3 db alma
20 dkg füstölt sajt
10 dkg füstölt szalonna
2 dl tejföl

bors
liszt
vadas fűszerkeverék

Elkészítés:
A melleket megmossuk, majd szeleteljük. A combokat szintén mossuk és kettévágjuk a forgóknál.
A szalonna szeleteket tűzálló edény aljára fektetjük és rárakjuk a kissé kiveregetett, a combot bevagdalt, sóval borssal, fűszerkeverékkel megszórt és lisztbe forgatott húsokat. Az almát reszelőn a húsra reszeljük. A sajtot lereszeljük és az almára szórjuk. Végül az egészet tejföllel meglocsoljuk.
Közepes lángon előbb fólia alatt, majd fólia nélkül megsütjük és forrón tálaljuk.


A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtkrémes vadkacsamell » Almás-sajtos rakott csirke » Zöldborsós vadkacsaragu » Ízletes sült vadkacsa
» Almás-sajtos kacsamell » Gyümölcsös vadkacsa » Olaszos-almás vadkacsamell » Almás-sajtos burgonya
» Gombás vadkacsaragu » Párolt vadkacsa » Almás-sajtos körtesaláta » Ropogós vadkacsa
» Pityókás őzragu » Vörösboros szarvaspörkölt » Mezőőr kedvence » Sült vadliba birsalmával


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.