Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Almás-sajtos vadkacsa recept

Kategória:


Hozzávalók:
2 db vadkacsamell filé
2 db egész vadkacsacomb
3 db alma
20 dkg füstölt sajt
10 dkg füstölt szalonna
2 dl tejföl

bors
liszt
vadas fűszerkeverék

Elkészítés:
A melleket megmossuk, majd szeleteljük. A combokat szintén mossuk és kettévágjuk a forgóknál.
A szalonna szeleteket tűzálló edény aljára fektetjük és rárakjuk a kissé kiveregetett, a combot bevagdalt, sóval borssal, fűszerkeverékkel megszórt és lisztbe forgatott húsokat. Az almát reszelőn a húsra reszeljük. A sajtot lereszeljük és az almára szórjuk. Végül az egészet tejföllel meglocsoljuk.
Közepes lángon előbb fólia alatt, majd fólia nélkül megsütjük és forrón tálaljuk.


A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Párolt vadkacsa » Almás-sajtos körtesaláta » Almás-sajtos kacsamell » Gyümölcsös vadkacsa
» Almás-sajtos rakott csirke » Gombás vadkacsaragu » Almás-sajtos burgonya » Sajtkrémes vadkacsamell
» Ropogós vadkacsa » Ízletes sült vadkacsa » Olaszos-almás vadkacsamell » Zöldborsós vadkacsaragu
» Jászberényi birkapörkölt » Fácán-sült » Sült vadliba birsalmával » Gombás szarvas-steak


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.