Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Hagymán sült kacsamáj recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
600g kacsamáj
80g vöröshagyma
törött fekete bors
köménymag
40g kacsazsir vagy 1 dcl olaj


Elkészítés:
A kacsamájat megtisztitjuk, megmossuk, vastagabb szeletekre vágjuk, vagy egészben hagyjuk. Meghintjük törött fekete borssal, majorannával, köménymaggal. A zsiron, vagy olajon aranysárgára piritjuk a kkarikára vágott hagymát. A már megsült májat és a piritott hagymát tálra rakjuk, saját levével leöntjük és megsózzuk. Burgonyapürével és uborkával tálaljuk.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: kazmer93@freemail.hu


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hagymás kacsamáj » Velencei kacsamáj » Kacsamáj aszpikban » Mustáros kacsamáj
» Kacsamáj leves » Pecsenyekacsamáj » Lecsós pecsenyekacsamáj » Kacsamáj roueni mártáson
» Halszelet pikáns bundában » Tonhalkoktél » Sült lazac » Kapros zaftos süllő
» Amúr tormamártással » Tonhalkrémes szendvics » Mediterrán hal » Halas imbisz


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.