Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Hagymán sült kacsamáj recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
600g kacsamáj
80g vöröshagyma
törött fekete bors
köménymag
40g kacsazsir vagy 1 dcl olaj


Elkészítés:
A kacsamájat megtisztitjuk, megmossuk, vastagabb szeletekre vágjuk, vagy egészben hagyjuk. Meghintjük törött fekete borssal, majorannával, köménymaggal. A zsiron, vagy olajon aranysárgára piritjuk a kkarikára vágott hagymát. A már megsült májat és a piritott hagymát tálra rakjuk, saját levével leöntjük és megsózzuk. Burgonyapürével és uborkával tálaljuk.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: kazmer93@freemail.hu


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pecsenyekacsamáj » Lecsós pecsenyekacsamáj » Kacsamáj aszpikban » Kacsamáj leves
» Kacsamáj roueni mártáson » Velencei kacsamáj » Hagymás kacsamáj » Mustáros kacsamáj
» Fokhagymás ponty » Halfalatok joghurtdippel » Lazactatár krémsajttal » Halas labdák
» Fogas borhabbal » Almás olajoshal saláta » Koktélrákkal töltött gomba » Halas burgonyás fasírt


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.