Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Sztroganoff hús recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg sertes comb
20 dkg csaszarszalonna
30 dkg gomba
2 fej voroshagyma
1 kis uveg gyongyhagyma
1 csokor petrezselyem
Csemege uborka-aranyaiban ugyanannyi
Sargarepa
1 dl.feher bor
So, bors
Olaj
1/2 l tejszin(fozo)

Elkészítés:
Eloszor a pici kockara vagott csaszarszalonna darabokat kezdem dinsztelni, majd ra az osszevagott voroshagymakat, sistergesig, ezt kovetoen ra a husi, majd a zsuliennre vagott s.repa es paroljuk, fuszerezzuk. Mikor mar egy ideje rotyognak, jon a bor ala es lefedjuk. Az osszevagott petrezselymet beledobjuk, es a gombat es paroljuk.
Amikor mar minden puha, raontjuk a tejszint es osszerottyantjuk.

Tanácsok:
Rizs kivalo koretnek :)

Elkészítési idő: 55 perc

A receptet beküldte: Cucicsillag


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Bélszín Sztroganoff módra » Marha Sztroganoff módra » Csirke Sztroganoff módra » Szüreti mustos kacsa
» Fóliás csirke » Hawaii csirkemell » Csípős pácolt csirkeszárny » Pulyka zöldségesrizzsel
» Gombás vörösboros tokány » Almapürés sült hús » Vörösboros kacsamell » Són sült csibe
» Tordai pecsenye » Mustáros sertéscomb » Tenkesgulyás » Banános-baconos csirkemell


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.